Domján László 1953-ban született Budapesten. 1977-ben végezte el az orvosi egyetemet Budapesten. Először belgyógyászként Budapesten, majd reumatológusként dolgozott az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben. 1989-ben Genfben az orvosi egyetemen elvégezte az amerikai agykontroll oktatók kurzusát, majd hazánkban is meghonosította a mexikói születésű texasi férfi, José Silva módszerét.

Lenyűgözte az a lehetőség, amit ez a logikus, könnyen elsajátítható mentális eszköztár kínált. 1990-ben kezdte el tanítani Magyarországon a négynapos, két hétvégés agykontroll tanfolyamokat. Az 1990-es évek vége óta Ultra elnevezésű, kétnapos továbbképző tanfolyamot is rendszeresen oktat idehaza és számos külföldi országban, ami elsősorban a gyógyításhoz és a gyógyuláshoz ad rendkívül értékes, kiegészítő tudást.

2010-ben azt nyilatkozta, hogy még ma is nagyon élvezi a tanítást és örömmel tölti el, hogy szinte naponta kap visszajelzést olyan emberektől, akik az agykontroll segítségével ilyen-olyan vonatkozásban jobbá tudták tenni az életüket. Reumatológusként ugyan már csak barátait és rokonait kezeli, mégis orvosnak tartja magát, csak éppen olyan orvosnak, aki azzal gyógyít, hogy sokaknak megtanítja, hogyan mozgósíthatják szervezetük hatalmas öngyógyító erejét, hogy azt orvosuk erőfeszítéséhez hozzáadva még „gyógyíthatatlan” betegség esetén is esélyük legyen az egészség visszaszerzésére. 1989 óta számos hasznos kiadványt jelentetett meg, amelyek mind a fejlődést szolgálják. Több könyvet írt az összes generáció számára, amelyben probléma megoldó feladatok vannak. Megjelentek különféle emberek sikeres beprogramozásáról szóló könyvek, illetve útmutatók a sikeres relaxáció és programozás elsajátításához. Ezen túlmenően a sikeres relaxációhoz hangfelvételek is megjelentek napvilágot láttak. Minden hónapban legalább egyszer tart négynapos tanfolyamot Budapesten, illetve Magyarország jelentősebb városaiban is.

Mi lenne az a dolog, amit nagyon szeretnél elérni a következő pár hónapban?

Az egészségem az utóbbi időben nem 100%-os. Keményen dolgozom, hogy ismét az legyen. Ezt szeretném elérni néhány hónapon belül.

Mi az a dolog, amit legfontosabbnak tartasz a jelenlegi világban?

Azt, hogy minél több ember tudatosságszintje emelkedjen, mielőbb, s minél magasabbra.

Mi az a dolog, amiért le kellett születned erre a földre?

Hitem és hipnózisban szerzett tapasztalatom szerint sok életet élünk, s valamennyi inkarnációnk célja, hogy lelkileg egyre érettebbé váljunk, hogy csiszolódjunk, lelkileg nemesedjünk. Az is feladatunk, hogy egymást segítsük e lelki érésben. Én is ezért születtem le, és hálás vagyok a Teremtőnek, hogy e feladatom részeként sokaknak taníthatom az agykontroll nevű stressz kezelő és elmefejlesztő módszert.

Domján László

3 Kérdés | 2 hozzászólás

Hozzászólás