Dr. Fazakas Éva 1984-ben Szegeden az orvosegyetemen végzett Summa cum laude minősítéssel. 1990-ben sportorvosi szakvizsgát tett. 1995-ben akupunktúrás szakvizsgát szerzett. A hagyományos orvoslást ötvözi az alternatív, és természetes gyógymódokkal. Elvei szerint mind a két gyógymód fontos: van, amikor a hagyományos gyógymód célszerű, van, amikor a természetes gyógymódok hatékonyabbak. 2003 óta dolgozik MORA készülékkel, biorezonanciás kezelést és állapotfelmérést végez. A holisztikus szemlélet alapján nemcsak a betegek fizikai állapotát, hanem lelki folyamatait is vizsgálja. Dolgozik fülakupunktúrával, aromaterápiával, fitoterápiával és hangterápiával is. A reflexológián kívül többféle masszázskezelést is használ.Ma-uri, Lomi-lomi, Yumieiho, Kahi-loa, Access Bars. 2010-ben megismerkedett a hawaii ho’oponopono technikával, járt Hawaiin és tanulhatott ott élő kahunától-bölcs tanító-gyógyítótól. Nagyon fontosnak tartja a megelőzést, ezért tart Etka-jógát és Aviva tornát. Rezgésterápiával is foglalkozik. A hangok gyógyító hatását magán és páciensein is megtapasztalhatta. Fő mottója az, hogy, ha lehetséges a betegségeket előzzük meg inkább, mint a kialakult betegséget kezeljük. Három gyermek édesanyjaként teljesen megérti azokat a szülőket, akik a hagyományos orvoslás mellett az alternatív gyógymódokat is keresik.

Mi lenne az a dolog, amit nagyon szeretnél elérni a következő pár hónapban?

Nagyon sok tervem van és bízom benne, hogy ezek közül nagyon sok megvalósul. Számos tanfolyamot tartok az ország több pontján, Kishunhalastól kezdve, Békéscsabán keresztül Budapesten is. Az Aviva, vagy hormontorna és az Access Consciousness segítségével igyekszem megmutatni az embereknek, hogy nem kell kiszolgáltatottnak lenni, hanem tudunk bánni a saját testünkkel. Talán az egy lehetőség, hogy ne legyünk kiszolgáltatottak, ne érezzük azt, hogy sodor az ár, hanem valamilyen szinten legyünk részesei a saját életünknek. Az a tervem, hogy ezt minél több embernek meg tudjam mutatni.

Mi az a dolog, amit legfontosabbnak tartasz a jelenlegi világban?

Azt hiszem ebben a hihetetlenül változó világban az most a legfontosabb, hogy az emberek legyenek egyre tudatosabbak. Hogy ne automatikusan a tudatalatti történeteikből döntsenek, hanem tudatosan. Ha sok ember eléri ezt a tudatszintet egy hatalmas ugrás lehet az egész világon.

Mi az a dolog, amiért le kellett születned erre a földre?

Nem hagyományosan segítek az embereknek a gyógyulásban. Orvos vagyok, de már harminc éve nem hagyományos módszerekkel gyógyítok. Akupunktúra, homeopátia, masszázskezelés, hangok, rezgések, biorezonancia segítségével és azt hiszem, hogy meg tudom mutatni az embereknek, van egy másik út is. Nagyon tisztelem a hagyományos orvoslást, de az alternatív gyógyászat az egyik terület a másik pedig, hogy az embereknek a tudatosságát segítsem.

Dr. Fazakas Éva

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás