Tar Ilona karma asztrológus elmondta, a karma asztrológia életcélunk, sorsfeladatunk keresését szolgálja. A karma-asztrológiában a holdcsomópontok fontos információkat tartalmaznak előző életeinkről és jelenlegi életfeladatunkról. A jelenlegi inkarnáció célját jelzi, a személynek ebben az irányban kell fejlődnie.

A előző életeinkre vonatkozik, elsősorban azokra a hibákra és hiányosságokra, amelyek a személyt előző inkarnációjában jellemezték, és jelenleg akadályozzák karmikus feladatát. Amennyiben nem sikerül ebben az életében régi hibáitól megválnia, újra meg kell születnie ugyanezzel a karmával. A teljes beszélgetést a videók között találják.

Mi lenne az a dolog, amit nagyon szeretnél elérni a következő pár hónapban?

Nagy életpálya átalakulás alatt vagyok, és ezt szeretném folyamatba helyezni, megerősíteni az irányvonalakat, arra teljesen átlépni és a régit magam mögött hagyni.

Mi az a dolog, amit legfontosabbnak tartasz a jelenlegi világban?

A jelenlegi világban azt tartanám a legfontosabban, hogy odafigyeljünk egymásra, meghalljuk egymást és beleéljük magunkat a másik szerepébe, helyzetébe. Az egész világban ez az oszd meg és uralkodj állapot érvényesül, és amíg a különböző csoportok egymás torkát harapják addig nyilván nem tudnak összefogni annak érdekében ami jó lenne. Saját maguk érdekében az ellen, aki egymás ellen uszítja őket. Nevezhetjük világhatalomnak, különféle szervezeteknek, illuminátusoknak, politikusok. A kisebbség megosztja többséget. Szükség van arra, hogy mindenki egyénenként felébredjen és rájöjjön, hogy a sajt életét csak úgy tudja rendbe hozni, ha saját magára figyel és nem a másikra mutogat, nem a kormány, nem világgazdasági válság a felelős azért, ami az életben van, mert azokkal ő nem is tud mit kezdeni. Mindenki csak a saját életével tud valamit kezdeni. Saját házunk táján kell söprögetni. Könnyebb kifelé mutogatni. A világ általában tükör. Most még sokan ott tartunk, hogy inkább a tükröt szeretnénk összetörni, mert nem tetszik a látvány, amit mutat. Az lesz majd a jó, ha sokan ráébrednek, hogy „jé ez csak egy tükör.”

Mi az a dolog, amiért le kellett születned erre a földre?

Nekem is irányt, és vagy példát kell mutatnom, de nekem is azzal kezdődött, hogy saját magamat kellett rendbe tennem. Folyamatban van. Ha nem így lenne, angyal szárnyaim lennének és már nem lennék itt. Én is emberből vagyok, de igyekszem.

Tar Ilona – karma asztrológus

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás