Vjacseszlav Konyev Grigorij Grabovoj hivatalos oktatója, a Grigorij Grabovoj Tanítás tapasztalt szakértője, jogi és orvosi végzettséggel rendelkezik. Széles körű alkalmazási tapasztalatokkal rendelkezik és gyakorolja azokat a Grigorij Grabovoj Tanításán alapuló technikák segítségével. Folyamatosan utazik, a világ számos országában tanít.

 

Mi lenne az a dolog, amit nagyon szeretne elérni a következő pár hónapban?

Én is azzal foglalkozom, hogy egyre mélyebben ismerjem meg a Grabovoj tanítását, célom nemcsak megismerni, hanem az általa megszerzett tudást, továbbítani az embereknek. Nyár elején állunk, az mindig a pihenés ideje, de ezeknek az utazásoknak most a pihenés lesz a célja. Ezt követik a munkával kapcsolatos utazások.

Mi az a dolog, amit legfontosabbnak tart a jelenlegi világban?

Magát a világot. Az orosz мир szónak két jelentése van, az egyik a világ, a másik a béke. Ezért a világot tartom fontosnak, olyan értelemben, amelyikben béke van, ahol nincs háború. Ha a fejlődésről beszélünk, akkor én a harmonikus fejlődésről beszélek, azt szeretném, hogy ebben a fejlődési folyamatban a világon élő valamennyi ember vegyen részt. Mert a világ fejlődése az nem egyes embereknek, vagy egyes államoknak a feladata, hanem valamennyi embernek a feladata, olyan értelemben, hogy ezt meg is kell érteni. Fel kell tudni fogni ezt a feladatot, és utána bele kell kezdeni egy intenzív fejlődésbe. Ha mindnyájan ebbe az irányba haladunk, akkor ebből az derül ki, hogy teljesítjük azt a feladatot, amit már a kezdetek kezdetén megkaptunk sőt el is vállaltuk. Ha már a fejlődésről beszélünk, a fejlődést úgy kell érteni, hogy ez a mi szeretetünk képessége, hogy megtanuljunk szeretni mindenkit , és állandóan szeretni.

Mi az a dolog, amiért le kellett születnie erre a Földre?

Az én kívánságom, az én szándékom.

A világ fejlődése valamennyi ember feladata – Vjacseszlav Konyev

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás