Egy hete a VNTV megalkotói fejéből jött ötlet, amely alapján meghirdettük az első meseíró pályázatunkat, „Álmodtam egy álomtársat” címmel, hagyományteremtő szándékkal.
Párkapcsolatokról kell írnotok.
Kulcsszavak:
NŐI OLDAL MEGVALÓSÍTANDÓ FELADATA, Intuitív, önzetlen kommunikáció, inspiráló, érzelmileg elkötelezett, hajlandó érzelmileg felnőni, felelősségvállalás életéért, életcél megtalálása, elfogadja, hogy nem ő irányít, hanem az akire fel tud nézni, hagyja magát vezetni, örök gyerekből önállóvá válik.
FÉRFI OLDAL: szabadság biztosítása, hagyom felnőni, önállósodni, hal helyett hálót adok neki, érzelmileg felemelkedni, elengedni a test birtoklását, érzelmi biztonság, őszinte kommunikáció.

Amennyiben nő vagy, írd fel egy papírra, hogy a női oldal kulcsszavai közül melyek jellemzőek rád, és melyekkel van még feladatod. Húzz egy vonalat középen, és oda azokat a szavakat írd be a férfi oldalról, amit társad-párod megad neked.  Ez alapján alakítsd a meséd arról szóljon elsődlegesen , ami a férfi –női oldalon még feladatként hárul rád.,de szeretnénk ,ha az összes alapelv megjelenne az írásodban,

Amennyiben férfi vagy, és hajlandó vagy bíbelődni efféle meseírással, úgy írd le, hogy a fentiekből mi valósult meg a te életedben, és a hiányzó pontokat milyen módon tudnád aktiválni az életedben.
Lehetőség szerint intuitív, könnyed, humoros meséket is írhattok.
A pályaművek beérkezési határideje 2014. szeptember 13. 17:30
Ahova a pályaműveket várjuk: szerkesztoseg@vntv.hu
A nyertes pályamű alkotóját meghívjuk az Ezo-terefere című műsorunkba.
Szavazás:
A VNTV Facebook oldalán közzé tett mesék linkjeire kattintva lehet leadni a szavazatokat, a tetszik gombra kattintva. A pályaműveket a www.vntv.hu Mesélem a Mesém menüpontjában találhatjátok.
Eredményhirdetés:
Szeptember 16-án 18 órakor a VNTV Facebook oldalán.
Minél előbb küldd el a pályaművedet, mert így több esélyed van a lájkok gyűjtésére.

„Álmodtam egy álomtársat” Meseíró pályázat – pályázati felhívás

Mesélem a mesém | 1 Comment

Hozzászólás