Egyszer volt,hol nem volt egy szabad lelkű,makrancos, ego-harcos királylány,aki uralkodó Atyja és Csendes,halvérű Anyja élettervével szembe ment,lázadozott,az idegen nyelvek, könyvek,a mese és a zene világába menekült.Mikor eljött az idő kipróbált egy-két világot,önálló nővé vált,de nem találta az Igazit,pedig akadtak jelentkezők.Ám ő mindent akart,nem alkudott meg senkivel.Egy napon egy táncban megpillantotta őt egy királyfi,aki rögtön beleszeretett makrancos,szabad,független játékos lényébe,s kitartóan udvarolt.A lány érezte,hogy ez nem biztos,hogy az ő királya de csábította a mindenre elszánt akaraterő,amivel a királyfi vágyott rá,a csillogás,a kényeztetés,a trón,amellyel oly magasra ültette.CSupán egy-két furcsa dolog volt,de a királylány elhessegette a gyanakvásait… egy idő után észrevette,hogy a szép palota ablakain rácsok vannak,de a királyfi megnyugtatta:ez csak védekezésre kell.Aztán azt is észrevette,hogy a palotát igazából a királyfi szülei irányítják,de sebaj:így legalább nyugodtan játszadozhattak a “gyerekek”,utazgathattak más birodalmakba,ettek,ittak,tanultak,dolgozósdit,majd papás-mamást játszottak addig míg megérkezett gyönyörű kis Hercegük.

Nagy volt a boldogság:A királylány Anya lett,odaadással babázgatott,a Királyfi pedig lelkesen nekivágott háborúzni más birodalmakkal,illetve elindult t,hogy a csillagokat lehozza az kis családjának,csak azt felejtette el,hogy a kényes -kényelmes királyfi élete,nem adott neki olyan muníciót,amit segítette volna a tervében.Ezért nagyon megharagudott:először a szüleire,hogy nem adtak neki elég útravalót,majd a királylányra,aki naivan hitt benne és a csodákban és végül magára és a csillagokra,hogy miért is vannak olyan messze.Maradtak a háborúk a kincsek megszerzésére.Ám ezekből megviselten ,fáradtan,edzettség híján mérgesen jött haza,újra másokat hibáztatva.szegény Királylány pedig nem tudott neki segíteni,hiszen ő az anyaság feladataival küszködött,hatalmas makrancos erővel,nehezen,de sikerült.A nap végére elfáradtak és a szülők sem könnyítették az életüket.A királylány szeméből kihunyt a csillogás,a királyfi pedig feladta a királylány szívéért a harcot,s inkább a munka frontjára menekült,ahol egy szép napon megpillantott egy angyalkát csillogó szemekkel:Ő az,gondolta,s örömében hazaszaladt s boldogan osztotta meg a hírt a királylánnyal.Szegény királyfi nem értette:miért sír és dühöng az ő régi játszópajtása?na erre a királylány még elkeseredettebb lett,szétrombolta tehetetlenségében a palotát és a királyfi is kapott egy-két vázát a fejére.Ám még mindig nem értette,mi a királylány baja,s miért nem örül.

A királylány pedig ragaszkodott a vélt Szerelméhez,aki elárulta.Elkeseredett a lelke, de ő állhatatosan harcolt az szellemekkel egy szellemért.mikor úgy érezte vége,nem bírja tovább,Letépte a rácsokat,kiugrott a magas erkélyről és sebekkel indulva futott,futott. A királyfi,akinek közben nem segített az álmodott angyalkája, futott utána,próbálta elkapni,hogy beszéljen vele.Ám a királylány nem kezd árulókkal.
NAgyon félt:most mi lesz vele?S elindult vissza a régi palotájába,a palotájához közeli egyszerű,de barátságos házacskákhoz,ahol őt mindig szívesen fogadták. Most is így történt:az egyik házban ételt adtak neki,a másikban megfürödhetett,a harmadikban alhatott ,a negyedikben bebalzsamozták fájó sebeit,az ötödikben gyönyörű virágmintás ruhácskára cserélték a nehéz királylányos jelmezt, a hatodik háznál pedig útravalót kapott. Hálásan búcsúzott,s indult tovább a régi palotájához vezető úton. Egyszer csak egy virágos pillangókkal tarkított réthez ért,gyönyörködött,s elnyomta az álom.CSodaszép álom volt :újra szabad volt és játékos és álmában önfeledt kacagással kergetőzött egy daliás,mosolygós legénnyel. Ekkor kacagó Tündérek szálltak le a rétre, élükön egy sugárzóan szép,aranyhajú,mosolygós,bölcs Tündérlánnyal,Bellával. A királylány felébredt a tündéri kacajokra,s elkezdett keservesen sírni,majd elmondta a történetét.NE szomorkodj-szólt a vezérTündér:-Amit álmodtál,az csodaszép,s meg is tudod Teremteni,csak álmodd tovább ….

A királylány erre mélységesen felbőszült:elég volt a mesékből,mindig mesésen indultak,majd rémálommá változtak.De egy délceg,nyugodt,mosolygós Férfi arca és szemei nem hagyták nyugodni.Ez butaság,gondolta:hogy is álmodhatnék én Férfiről,hisz én királylány vagyok-méltatlankodott.Ekkor jött Bella-tündér,a jóságos szemeivel,s minden nap más ruhát adott a királylányra:hol cselédet,hol kislányosat,hol falusi leányosat.hol királynőit.Nem tetszett ez a szerepjátékosdi ,de Bella meggyőzte:minden rendben-rendben minden.Ám a királylányt nagyon szerették ijesztgették a mumusok,kicsi szőrmók szörnyecskék,huncut szemekkel.Egészen gyerekkorától kezdve-annyira megszokta őket,hogy már szinte hiányoztak. Rituálé-szerű lekicsinylő,lehurrogó,aggodalmaskodó hangon szóltak…s a királylány elhitte.

HAPPY END: Egy valamit tudtam és hangoztattam a családtagjaimnak,akik szerint a házasságom ideális volt…kívülről.nem lehetek magam,fel kell adni a lelkem és az orvosfeleség szűkös zubbonyát kell viselnem -Nekem.Csak díszlet voltam…ahhoz túl jó és Nő vagyok.A férj nem Férfi..így csak annyit mondtam:NEkem FÉRFI kell!!! és elmegyek a Bagdi Bella Tudatos Valóságteremtés Táborba…testileg Ok,lelkileg szétcsúszva.És valaki elkezd velem dumálni a válásról,aztán dumálunk,aztán másnap melléülök…még mindig semmi.beprogramoz…én hezitálok.Hív filmet nézni,odaülök hozzá,összeér a testünk…kész…megcsókol.filmszakadás.minden helyére kerül egy pillanat alatt:asztrál-mentál -fizikai síkon. én,aki azért ment oda,hogy megtalálja magát..
ja,és a PAsi 2 hónappal a tábor előtt elmegy egy Bella böjtös táborba,ahol Válása közepette rendezni akarja a magánéletét és titkos segítője ,aki a nevét kihúzta nem más ,mint Bagdi Bella:)) Szóval BEllus újabb titulussal büszkélkedhet:nemcsak Fény-hanem Párhozó -beszállító kisiparos.KÖSZÖNET ÉRTE!

Hihetetlen, de igaz történet

Mesélem a mesém | 0 Comments

Hozzászólás