A test-lélek- szellem öngyógyító praktikái- A 27. Kombucha nap szellemisége

„Ha változást akarsz, akkor a változás légy te magad” a mottója a 27. Kombucha napnak, mely a test – lélek – szellem öngyógyításának szellemiségét képviseli. A nov. 15-én a Dürer Házban a Viva Natura World és VNTV szervezésében életre kelő rendezvény gerincét hét előadás adja. Pierre Rabhi a földi továbbélésünk járható útjának az önfenntartó kisközösségek létrejöttét tartja, melyeknek segítségével virágzó gazdasággá lehet varázsolni akár sziklás földterületeket is.

Jakab István testünk öngyógyítását méltó táplálékokkal segíti. Olyan prémium minőségű, közel 40 féle szárítmányt ajánl „egészség-be-fektetőknek”, melyeket egy pohár vízben elkeverve, tartalmas, tiszta táplálékot adhatunk akár gyermekeinknek is.

Dr. Rózsa Károly olyan biztonságos orvostechnikai eszközt mutat, a Safe Lasert, amely minden családban a gyógyító fény szerepét töltheti be.
Kapta Ibolya „Választás vagy kényszer?” címmel párkapcsolatink mikéntjét, mélységeit boncolgatja.

Dienes István a meditáció által létrejövő mély pihenést hívja segítségül a szervezet egyensúlyának helyreállításához, azaz az öngyógyításhoz.
Nagy Szilvia az Univerzum bőségéből való merítésére bíztat. A Teremtés Energiája a Legmagasabb Rezgés. A „Csoda”: a Cselekvő Szeretet a Tiszta Szándék Terében.

Jakab István másik előadásában a tiszta fényről beszél, melynek nincs árnyéka, ami maga a végtelen szeretet. Ez az egyetlen realitás.
A 27. Kombucha napot koncertek, a gyógyítók termében természetgyógyászati és egyéb, a nap szellemiségéhez illő különleges programok teszik még színesebbé és tartalmasabbá. Jakab Istvánnal, a rendezvény szervezőjével Fekete Csilla beszélget

Kategória: Előadások

Hozzászólás