A ThetaHealing a gyakorlatban

Kedves Nézők! Jó poén lenne azt mondani, hogy azért kevertük össze az adásokat, hogy megtudjuk, hogy valóban figyelnek-e, de valójában a „ThetaHealing”a gyakorlatban című filmünk még nem ment ki. Ezért mély elnézésüket kérjük. Reklamáljanak, ne fizessék be a havi VNTV előfizetési díjat. Itt van, pótoljuk a hiányosságunkat. Tisztelettel: A VNTV csapata 

Minden módszer annyit ér, amennyit a gyakorlatban hasznosítani lehet belőle. A ThetaHealing, egy olyan módszer, melynek segítségével a tudatalatti szennyeződései rövid úton, hathatósan tisztíthatóak. Szerettünk volna bekukucskálni a műhelytitkokba, éppen ezért megkértük, hogy a gyakorlatban mutassa be Nagy Szilvia, hogy műsorvezetőnk tériszonyát hogyan lehet semlegesíteni.

Életünk minden pillanatában a saját magunk által hozott és másoktól felvett hitrendszerek alapján reagálunk, döntünk, cselekszünk. A módszer segítségével tökéletesen irányíthatóak teremtő, építő hitrendszereink, s örömmel vesszük tudomásul, hogy a sokáig hordozott fájdalmaink, cselekedeteink, beidegződéseink már a múlté.

Jakab István és Nagy Szilvia beszélgetése.

Hozzászólás