Hatvani Galina természetgyógyász az oroszországi Habarovszkban született. Vegyészmérnöki diplomát Kijevben szerzett, ahol természetgyógyászként is végzett és Voll-diagnosztikát is tanult. Később Magyaroszágon regulatív medicina, ételintolerancia diagnosztika és terápia, majd füladdiktológusi képesítést is szerzett.

Szakterületei az ételintolerancia, a glutén- és lisztérzékenység, ezek diagnosztikája és noninvazív kiegészítő kezelése. Elsősorban emésztési problémák alternatív kezelésével foglalkozik. Orosz alternatív terápiás rendszerek tanulmányozása során olyan megoldásokat keres, amelyek páciensei számára életminőség javulást jelentenek. Tüneti terápia és diétás megoldás helyett inkább a kiváltó okokat keresi, a terápia első sorban ezek megszüntetésére irányul.

Mi az a dolog, amit a legfontosabbnak tart a jelenlegi világban?

A tudatosság. Mindenkinek tudatosan kell élnie, vállalni a felelősséget saját életéért, egészségéért. Saját magunknak kellene vigyáznunk saját magunkra.

Mi az a dolog, amiért le kellett születnie erre a Földre?

Az a feladatom, hogy az orosz és a magyar kultúra, ezen belül a népgyógyászat között hídként közvetítsek. A kinti kincseket felkutassam, ide áthozzam és itt közzétegyem.

Mi lenne az a dolog, amit nagyon szeretne elérni a következő pár hónapban?

Szeretnék egy olyan oktatási rendszert, felvilágosítási rendszert összerakni, ahová ingyenesen jöhetnek az emberek, akiknek szeretnék új információkat átadni. Oroszországból hozom az információkat és ide áthozom, átadom. Odaát, odakint kincsek vannak. Amibe belemélyültem, az az emésztőrendszer működése, egészségének megőrzése népgyógyászati, egyszerű módszerekkel, logikusan felépítve, nem elcsépelt tévhitekre alapozva. Támogatom azt, hogy tényleg az ember logikusan gondolja végig hogyan is működik és térjen vissza a gyökerekhez. Ez a jövő.

Vissza a gyökerekhez

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás