„Bajáról érkeztem, a Nature’s Design Magyarországnak vagyunk az importőrei, mely feladatot két és fél éve bízott rám az Univerzum . Igazából a termék és a víz talált ránk, nem mi a vízre. Vízhangoló edényekkel, poharakkal a víz élő erejét adjuk vissza speciális kialakításuk segítségével. Végzettségem tekintetében közgazdász vagyok. A világról alkotott véleményem elég sajátos, mert nagyon racionális a munkám, de erősen hiszem azt, hogy nem az anyagi világ, ami legfőképpen befolyásolja az életünket. Ezt így a minden napjainkban gyakoroljuk is sokféle csatornán keresztül.”

Miért kellett leszületnie erre a Földre?

Azért, hogy segítsek az embereknek. Az eddigi munkáim is a szolgálat körül forogtak, nem az anyagi „hány forint” kérdés körül, hanem hogy hogyan tudok jót tenni a világnak, s ezzel hogyan tudom jobbá tenni a szűkebb és általa a tágabb környezetemet. Mindig embereknek segítettem, mindig valahogy az emberek kiszolgálása, valamilyen egészségjavítás volt a területem. Mindig olyan ügy mellé próbáltunk állni, ami ezt szolgálja. Az agykontroll tekintetében vagyok egy picit elkötelezett, pl. klubfoglalkozásokat tartok már tanfolyamot végzetteknek nyolc éve folyamatosan, így a környezetünkben élőknek lehetőséget adva arra, hogy ezt gyakorolják.

Mit tart a legfontosabbnak ebben a világban?

Mindenki találja meg a maga egyensúlyát. Fontos úgy élni, hogy mindenkinek a maga módján és szintjén tudjunk segíteni. Az „élni és élni hagyni” az egyik alapmottóm.

Mik a tervei a következő néhány hónap során?

Még nagyobb lendülettel csinálni a dolgokat, amit eddig tettünk. A piacbevezetésnek egy olyan szakaszába ért a termékünk, hogy kezdik megismerni és megérteni az emberek, hogy mit is akarunk képviselni. Minél több emberhez eljuttatni azt, amit eddig is tettünk. Különböző rendezvények formájában szoktunk a piacon megjelenni, ill. fontos a médiajelenlét is. A Pannon Egyetemen folyik egy kísérlet a vízáthangoló edényeinkről, reméljük az eredmény áttörés lesz.

„Vízhangoló edényekkel, poharakkal a víz élő erejét adjuk vissza” – Dobráné Lábodi Edina

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás