Lehet-e indulatok nélkül beszélni egy olyan tudatos kifosztásról és tönkretételről, amit az elmúlt tíz évben hajtottak végre a magyar lakosság ellen?

A bankok minden törvényt és erkölcsi normát felrúgtak, kifosztották – és fosztják ki a mai napig – a lakosságot és az egész országot. A legdurvább, hogy ehhez asszisztál a Magyar Nemzeti Bank, a Bankfelügyelet és a Fogyasztóvédelem, de folytathatnánk a sort azokkal a szervekkel, akik bármelyik pillanatban be tudtak volna avatkozni, hogy ez ne történhessen meg, és ne mehessen így tovább.

Az összes hitelekkel kapcsolatos szerződést egy zsák rohadt krumplinak kell elképzelni, amiből most kivettek egy-két rohadt szemet. Ezáltal, ha bárki újra aláírja ezeket a papírokat, akkor elfogadja a korábban aláírt szerződések érvényességét. Ezt nem lehet megtenni! Becsapás, félrevezetés, megvezetés! Ez nyilvánvaló és embertelen dolog.

Igenis, nem lehet elvonatkoztatni érzelmek nélkül ettől a ténytől, amikor nap, mint nap tönkretett családok, zokogó édesanyák siratják elvesztett lakásaikat, örökségüket, külföldre távozó gyermekeiket, akiket talán sohasem látnak viszont. Ezek az emberek azért vándoroltak ki Nyugat-Európába, mert itthon lehetetlenné tették az életüket. Nemcsak azáltal, hogy az óriási multi cégeknél rabszolgabérért dolgoznak, hanem a bankok mindent elkövettek, hogy a magyar lakosság magántulajdonát, őseink által felhalmozott kincseket elrabolják. Ezek látszólag hangzatos szavak, de, ha meghallgatják a Dr. Lehmann Györggyel készült három riportot, akkor mindenki számára fény derül rá.

Mi a jó hír?

A jó hír az, hogy az Európai Parlament Jogi Bizottsága tökéletesen látja azt, hogy mi történt Magyarországon. Borzalom, hogy ez megtörténhetett Magyarországon. Például Lengyelország tökéletesen kivédte ezeket a csúsztatásokat. A jelenleg érvényben lévő törvények tökéletesen szembe mennek az Európai Bizottság állásfoglalásával.

Dr. Lehmann György „a szegények ügyvédje” Savonarola stílusában, de mindenkit felelősségre von.Tizenkétezer ügyvéd dolgozik ebben az országban, valamint bírók és felelős vezetők, akik felelőtlen döntéseket hoztak, így cserbenhagyva a magyar lakosságot. Ez a törvény egyszerű, olyan könnyű lenne eljárni, hogy az igazság helyre álljon. Csak a Jóisten tudja, hogy meddig lehet még kiszolgálni a bankok hatalmát és családokat tönkretenni kis hazánkban.

Hogyan lehet kárpótolni a tönkretett életeket: az utcára került gyerekek sírását, a szétrombolt családokat?

Ezzel a módszerrel nemcsak a magyar magántulajdon kerül a bankok kezébe, hanem egyszerűen olyan tisztogatás történik, aminek az a vége, hogy elmenekülünk a saját hazánkból. Nem fogunk elmenni soha, hiába oltják mérgekkel a csecsemőinket, hiába rabolnak ki a bankok, mi itt élni és halni fogunk. Ezt jó, ha mindenki tudomásul veszi. Nagyon sok Lehmann Györgyre lenne szükség, de ha még egy-két tucat ilyen ember lenne, akkor – higgyék el – meg lehetne dönteni a bankok s a velük kollaboráló pénzügyi erők lakájainak uralmát.

Ügyvéd, aki képes megakadályozni a gátlástalan vagyon- és jogfosztást

Blog | 4 hozzászólás

Hozzászólás