Léhmann Trilógia – Van-e megoldás? /  Forintosítás a nemzet tévedése

Elég sok rekordot megdöntöttek Dr. Lehmann Györggyel készült riportjaink.

Az emberek várják a megoldást, mint a messiást, ugyanakkor nap, mint nap kiszolgáltatott emberek százai kerülnek utcára, vesztik el vagyonukat, autójukat, hadd ne soroljam…
A megoldás csak összefogással lehetséges és a felelős személyeknek sem kellene megvárniuk a végleges indulatokat.

Reménykedhetünk-e az Európai Bíróság állásfoglalásában? Reménykedhetünk-e abban, hogy az Európai Bíróság állásfoglalását – amelyek sokkal nagyobb védelmet biztosítanak az adósnak, mint ahogy az nálunk történik – beépítik a magyar törvényekbe?

Amerikai barátaimmal beszélgettem a nálunk folyó bankterrorról. Egyszerűen érthetetlenek voltak a helyzettel kapcsolatban. Amerikában minden lehetőséget megvizsgálnak annak érdekében, hogy az emberek ne kerüljenek az utcára, és az utolsó pillanatban is lehetőségük legyen részletfizetésre, vagy bármilyen alternatív megoldásra. Csak bennünket szeretnek ennyire. A bankok nem fognak másként viselkedni hazánkban, ahogy a világ többi részén sem. Minden esetben a törvényeknek kell biztosítania a lakosság jogát az emberi élethez és a tisztességes szerződésekhez. Happy End létezik, és reméljük nálunk is lesz.

Dr. Lehmann György és Jakab István beszélgetése

Az elmúlt hónapban láthatták kedves nézőink a Lehmann Györggyel készült trilógiát, ami a magyar átvert devizahitelesek valódi megsegítésének lehetőségéről szólt. Sokan nem értették meg Lehmann György felvetését.

Gulya Tibor Úr észrevételét és Lehmann György Úr által adott választ olvashatják a VNTV Facebook oldalán.

Hozzászólás