Az ISIS nagyon gyenge még Európában. A félelmünkkel erősítjük őket. A félelemtérből bevonzott bármilyen eseményben megdermedünk, édesebb a vérünk, és az áldozat szerepét vállaljuk fel. A következő időkben valószínűleg sokunknak mennie kell a létezés mostani porondjáról – viszont a Teremtő szempontjából nincs halál!!

Töltsem az időt azzal, hogy féljek a jövőtől? Nem teszem! A jelenben tartom a szeretet teret, és megadom magam a sorsnak. Ez nem azt jelenti, hogy közben nem teszek semmit. Tudatos cselekvéssel teszem a dolgom, az összefogásért. A különbség talán az, hogy ezt nem a félelem teréből teszem, hanem a szeretet térből.

Azt tudjuk, hogy eddigi teremtéseink milyen félelmetes eredményeket hoztak. Abban élünk, amit őseink és jómagunk teremtettük, mert hogy minden az embertől való… Muszáj taktikát váltani! Az eredmény egy szebb jövő az emberiség egy része számára… A rosszabbik lehetőségről sokat beszéltek, azt nem erősíteném…

Jelenlegi valóságunk minden szinten a korábbi teremtéseink eredménye! Isszuk a levét, és teremtjük a félelemtérből az újabb sz-a-r-t.

Váltsunk taktikát! Mit veszthetünk? Csak nyerhetünk! Még kevesen tudják, mert ismeretlen érzés a számukra az, hogy a szeretet térből a tiszta, mindentől mentes teremtéssel csodálatos változások következnek el. Mindenki Jézus újabb eljövetelére vár. Mi van, ha már itt van? Benned, bennem, és nem tesz többet, mint megvalósítja a Krisztusi tanítást? “Én vagyok a szeretet.”

Mi lenne, ha a sok papolás helyett MEGÉRTENÉNK, MEGCSELEKEDNÉNK TANITÁSAIT ÖNMAGUNKBAN? “ISTENEM BENNEM VAN ORSZÁGOD, MERT EGYEK VAGYUNK A SZERETETBEN.” MIT VESZTHETSZ? EZER ÉVEN ÁT FÉLTED AZ ISTENT. MOST VÉGRE SZERESD. NE KINT KERESD A VILÁGBAN! MINDEN BENNED VAN!

Jakab István

Mit veszthetünk?? Csak nyerhetünk!

Jakab István blogja | 0 Comments

Hozzászólás