„Mulasztással is lehet vétket elkövetni” – Dr. Horváth István professzor, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, kandidátusa, az Egészségügyi Minisztérium szakértője

Először nem vesznek tudomást rólad.
Aztán megpróbálnak nevetségessé tenni.
Majd megpróbálnak eltaposni.
A végén úgyis győzni fogsz, ha hiszel abban, amit meg szeretnél csinálni.

– Gandhi

Ezt kívánjuk Horváth professzor úrnak is, mert nincs más út.

Nekem nincs visszaút. Ha visszafordulok, akkor úgy hagynám cserben az embereket, akik hozzám fordultak, mintha megölném őket. Ez a „megölném őket” azokra is vonatkozik, akik nem engedik, hogy megmentsük ezeket az embereket. Véleményem szerint mulasztással is lehet vétket elkövetni. A katolikus vallásban van egy olyan mondat, hogy: sokat vétkeztem gondolatban, szóban és mulasztással. Ötvenezernél is többen halnak meg keringési betegségben, de ebből tizenöt ezren fiatalok, ez azt jelenti, hogy negyven és hatvan év közöttiek. Ez KSH adat Magyarországról, tehát nem én szedtem össze. Más országokban is tapogatóztam, ahol ugyanilyen arányok vannak. Például melegrekordok dőltek meg Japánban a napokban, ami miatt hatezer ember került kórházba. Véleményem szerint ebből a hatezer emberből legalább ötezer ötszáz szív- és érrendszeri betegség következtében került oda. Ha ezek az emberek megkaphatnák a kezelést, akkor visszatérhetnének a normális életmódhoz. Ha nem kezeljük, akkor egy következő rosszullét esetleg el is viszi őket. Arról nem is beszélve, hogy vannak, akik negyven-ötven éves koruk között kapnak szívinfarktust és belehalnak. Laboratóriumi módszerrel vizsgálva az aterogén hányadosukat, – hogy megemelkedett-e az LDL értéke a HDL-hez viszonyítva – rávilágítana arra, hogy valami nem stimmel, a szervezet nem használja fel a koleszterint, amit maga állít elő.

Hány ötlete és megvalósított találmánya van és melyik a kedvence?

Kapásból tízet mondanék, ezekből négynek van meg a szabadalmi bizonyítványa. A többi nincs szabadalmaztatva, pl. a vakcina sem. Kedvencem az antigén, mivel nagyon sok embernek lehet vele segíteni. Találmányok még például: Geotermikus energia mikrobiológiai hasznosítása. Egy új elméletet dolgoztunk ki. A jelenleg rendelkezésre álló energiahordozók közül a legfontosabb a szén, a földgáz és az olaj. A gáz és az olaj is fosszilis energiahordozóként van számon tartva, de rájöttünk, hogy ez csak részben igaz, mert mind a mai napig képződik. A black smoker-ekben élő baktériumok anyagcsere terméke metán és hidrogén. Ha a metán és a hidrogén olyan közegbe kerül, ahol van zeolit, akkor abból polimerek jönnek létre. Ebből műbenzint is elő lehet állítani. Egyébként ezt a katalizátort használta Hitler vegyésztársasága is, amikor a második világháborúban előállították a műbenzint. Ezt mind a mai napig csinálják a Dél-afrikai Unióban.

Egy másik találmány a művér, amely kísérleti állapotnál maradt. Bejött a vakcina, amivel teljesen el voltam foglalva, ezért félre tettem a művért. Valaki készített nekem számításokat arról, hogy mennyi a vakcina és mennyi a művér piaci értéke, és körülbelül negyedannyi a művérnek, mint a vakcinának. Végiggondoltuk, hogy amíg művérből legfeljebb tízezres mennyiségre lenne szükség, addig a vakcinából milliós nagyságrendűre. Egyéb találmány még pl. a liposzóma adjuváns vagy a felvekvés megelőzésére, illetve gyógyítására kidolgozott módszer.

Ki jelentette fel Professzor Urat?

Állítólag ismeretlen a feljelentő, de aki a lépéseket megtette, az a VIII.-IX. kerület ÁNTSZ főorvosa. Megjelent abban a rendelőben, ahol először kezdték el megkapni a betegek az immunizálást. Állítása szerint olyan antikoleszterin antitesteket talált, amelyeket én készítettem, valamint olyan lefagyasztott vérmintákat is talált, amelyeket állítólag ugyancsak én vettem le, és én adom be a pácienseknek. Ezek egyike sem igaz. Kezdjük ott, hogy antikoleszterin antitesteket sohasem készítettem sem én, sem más a világon. Ő ezt mégis megtalálta. Ez azt jelenti, hogy valaki úgy indította el, hogy ilyet kell találni. Magyarországon volt egy olyan felfogás, hogy antikoleszterin antitestekkel lehet gyógyítani a pácienseket. Az immunizálási kísérleteknél azt találtuk, hogy ha megemelkedik az antikoleszterin antitest termelése, akkor gyógyulnak az állatok. Mivel gyógyultak a pácienseim és ezt a hírt megkapta valahonnan – állítólag az orvosok bejelentették –, ezért az ANTSZ-es főorvos eljött és megtalálta az anyagot : ennek egy koncepciónak kellett lennie.

Bacsó Péter egyik novellájában, amelyben ÁVH-sok jönnek házkutatásra, beteszik a tízdollárost a könyvbe és a szerencsétlen ember, akit el akarnak vinni rejtett valutaőrizgetésért, kiveszi a tízdollárost a könyvből. Amikor az ÁVH alkalmazottja kinyitja a könyvet és akkurátusan ki akarja emelni belőle a tízdollárost, megrökönyödik, hogy hiányzik belőle a pénz. El kezd könyörögni, hogy a kiszemelt áldozat adja vissza a pénzt, mert az AVH alkalmazottnak azzal a tíz dollárral el kell számolnia. Körülbelül itt tartunk, hogy előre megrendelt pereket tartanak azoknál az embereknél, akiket támogatni kellene, nem elveszíteni.

Ön szerint ki az igazi megbízó?

Nagyon nehéz meghatározni és nem is akarok vádolni senkit. Egy biztos, hogy a doktornő, akit tanúként is kihallgattak, megállapította, hogy sohasem látott engem és sohasem találkoztunk. Ezen felbuzdulva felugrottam a bíróság előtt, hogy bemutatkozzam, mert ő kuruzslóként indította meg ellenem a támadást. Elmondtam, hogy a Magyar Tudományos Akadémia tagja, doktora, kandidátusa is vagyok, valamint az Egészségügyi Minisztérium szakértője. Erre a bíró leállított, hogy ennek nem itt van az ideje. Elvileg ez a doktornő egy olyan rendelőben járt, ahol az általam készített vakcinákat adták be azoknak a pácienseknek, akik rászorultak. Mi mindig hangsúlyozzuk, hogy mindenki csak magának adhatja be, legfeljebb segítséggel, mivel nincs engedély a használatára. Ugyanakkor saját felelősségre mindenki felhasználhatja. Elmondtam, hogy jómagam is beadtam magamnak.

A vádlók felfüggesztett börtönbüntetést szeretnének, hogy ne merjek többet hozzányúlni ehhez az anyaghoz, mert ha mégis hozzányúlok, akkor börtönbe kerülök. Tehát a cél az elrettentés. 2011-ben tartottak nálam házkutatást és mindent összeszedtek. A papíranyagot és az antigént sem adták vissza. Megvizsgálták az antigént és a szakértők megállapították, hogy csak az van benne, amit mondtam: csak koleszterin. A szakértő megállapította róla, hogy ezzel az ember egészségét nem lehet károsan befolyásolni. Tehát semmi olyat nem követtem el, ami társadalmilag veszélyeztető lenne. A sok-sok ezer visszajelzés alapján is el tudom mondani ugyanezt.

Rejtő Jenői fordulat az lenne ebben az ügyben, ha az ügyész vagy a bíró úr bekopogtatna Önhöz egy sötét éjszakán és megkérné, hogy kaphasson ilyen szérumot. Az lenne a kívánságunk, hogy ugyanúgy segítsenek, és ne gátolják a fejlődést. Hittel és szeretettel támogatjuk a munkásságát. Csak egy kérdést tegyenek fel maguknak azok az orvosok – akik például rákbetegséggel foglalkoznak – abban az esetben, amikor kiderül róluk, hogy ők is rákos megbetegedést kaptak. Azt tudjuk, hogy se a kemoterápiát, se a sugárkezelést nem választják.

Világraszóló vakcina

3 Kérdés | 4 hozzászólás

Hozzászólás