A Triomed készülék a szervezetünkkel, sejtjeinkkel biológiailag kommunikál, azokkal együtt rezonál, és a saját egészség-frekvenciánkkal energetikailag harmonizál. Görei-Pap Ildikót kérdezzük a készülék hatásairól.

Milyen mentális gondolkodással tudjuk a Triomed készülék hatékonyságát tovább növelni, illetve azt az állapotot, amit a készülék okoz, azt fenntartani?

Többféle frekvenciák léteznek az agyunkban. Az agyunk, mint egy szimfónikus zenekar, minden élethelyzetben, különböző tevékenységeink végzése során, vagy épp meditáció alatt, más és más frekvenciatartományban van benne. Ami a gondolkodást és a kognitív képességeket illeti, a ma embere teljesen más, mint 50-60 évvel ezelőtt. Ennél fogva a mentális képességeinket is ugyan úgy kell fejleszteni, mint a stressz-ellenálló képességünket hozzágyúrni a mai világ elvárásaihoz. Most abba nem szeretnék belemenni, hogy egy nőnek ma milyen elvásoknak kell megfelelnie az 50 évvel ezelőttihez képest. Visszatérve a gondolkodáshoz, egy instant korban élünk. Rengeteg információval dolgozunk, és rengeteg információt kell feldolgoznunk. Információs háború folyik körülöttünk és a mi agyunknak nagyon gyorsan ki kell válogatnia az ocsút a búzától, hogy mi az igaz, mi a hamis. Ezen túlmenően rengeteg információt kell elsajátítanunk, mert ahhoz, hogy túléljünk, ahhoz, hogy a képességeinket hozzá tudjuk igazítani a kor elvárásaihoz, nagyon sokat kell tanulnunk, A mai kor elvárásai igen magas agyi frekvenciát követelnek meg mindenkitől. A Triomed készülék extrém magas frekvencián működik és az agynak pont azokat a frekvenciáit tudja segíteni, ami pont a mai kor kihívásainak tesz eleget. Ha ezeket a rezgéseket és frekvenciákat segítjük, akkor könnyebben megy a tanulás, gyorsabban el tudjuk dönteni mi igaz és mi nem, gyorsabban sajátítunk el anyagokat. Nem nekünk kell változtatnunk a gondolkodásunkon, hanem a készülék olyan, mint egy donor, segít, mint egy mankó, úgy, hogy visszatanítja és harmonizálja ezeket a képességeinket. Azoknak az embereknek, akik tesznek is valamit azért, hogy fejlődjenek, a készülék fantasztikusan jól tud segíteni. De természetesen munka nélkül a készülék sem fog senkiből géniuszt csinálni, de segít önmagunkból kihozni azokat a képességeket, amik szunnyadnak bennünk.

Milyen módon programozhatók a szervezetükben azok a nehézfémek a készülék segítségével, amiket az oltásokkal juttatnak belénk? Mi van azokkal a mellékhatásokat kiváltó adalékanyagokkal, amik a szervezet számára esetlegesen mérgek?

Nagyon érdekes kérdés. Elsősorban nagyon pontosan kell tudnunk, hogy valóban nehézfémek kerülnek-e be a szervezetünkbe az oltóanyagokkal együtt. Az, hogy az oltás hasznos-e, vagy káros, nem lehet egyételműen kijelenteni. Nem az oltásokkal van a legtöbbször gond – hiszen nagyon sok orvos azt mondja, hogy az oltások igenis szükségesek -, viszont maga a módja, az amin el kellene gondolkodni. Nem szerencsés, hogy az oltások rendje nem egyéni, hogy nem válogatják ki a gyerekeket, hogy valaki megfelelő állapotban van-e, lázas-e, van-e beteg a családban, volt-e valami születési problémája, van-e valamilyen eredendő betegsége, hogy oltható-e egyáltalán. Ezt “kötelező helyett választható” mozgalom is többször felhívta erre a figyelmet. A másik, hogy 7-8 – általában 7 plusz egy kampányoltás – kerül egyszerre beadásra. Problémát az okoz, hogy a természetben egy gyerek soha nem találkozik ennyi betegséggel egyszerre. Tehát nincs olyan, hogy hét, plusz még egy halálos betegséggel találkozzon. Ez folyamatában történik és mindig az immunrendszer dönti el, hogy éppen miben akar a szervezet megbetegedni, és erre, ehhez képest fog reagálni. Az, hogy az oltásokban vannak-e nehézfémek, ezt nem tudom, mert nem vagyok oltásszakértő, sőt oltóanyag szakértő sem, de én biztos vagyok abban, hogy azok, akik ezeket az oltásokat készítik, azok ezt sokkan jobban tudják, de még ő sem hozzák ezt minden esetben a szülőknek, az orvosoknak a tudomására. Úgy tudom, hogy kell valamilyen anyagnak lennie az oltásban, ami még az oltás információját, magát a programot is szállítja. Ezért talán tesznek bele valami anyagot – mint például régen beletették a higanyt -, ami felerősíti az oltás hatását. Hogy ez valamilyen só, vagy kristály, azt én pontosan nem tudom, a lényeg az, hogy ezek nagyon sokáig bennemaradhatnak a gyerekek szervezetében.

A legújabb kutatások szerint – ami Magyarországra még nem ért el, de az oroszok már elég messze járnak -, a szervezet félvezetője az a sejtközti folyadék. Amíg a gyerekeknek az oltásokat a szájukon keresztül adták, addig a gyerekek nyála, gyomorsava, stb, szétmarta az anyagot, és gyakorlatilag ez oltás is volt, ugyanakkor meg is semmisültek a káros anyagok és kiürültek a szervezetből. Most ez nem így történik, hanem bőr alá adják be a vakcinát, pont a szervezet félvezetőjébe, amin keresztül az információk, az irányítás, a szabályozás a szervezetben folyik. Az információ áramlása a szervezet irányítása. Én úgy gondolom, és ezzel nem vagyok egyedül, hogy amikor ilyen zavaró tényező hosszabb ideig ott van a gyerek szervezetében és addig nem oldódik fel, amíg rögzíti ezt a 7-8 betegséget, addig esetleg átmenetileg megzavarhatja a gyerek szabályzórendszerét, az immunrendszerét, hormonrendszerét. Ezek természetesen hipotézisek. Nagyon messze vagyunk attól, hogy ezekre tudományos bizonyítékunk legyen.

Ez a készülék miben tud segíteni ezekben az esetekben?

Ezekben az esetekben azt tudja segíteni, hogy mivel a készülékünk a szervezet vizére hat, tulajdonképpen a szervezet vizét rendezi át. Gyönyörű állapotba hozza a szervezetben a kötéseket, a sejtközti és sejtekben lévő folyadékot. Hallottunk a határréteg vízről, ami meghatározza, hogy milyennek kell lennie a sejtben a víznek, tehát a mi készülékünk gyakorlatilag ebbe az állapotba hozza a szervezet vizét és segít neki abban, hogy leküzdje a betegségeket a problémákat és kidobja magából a fölösleges anyagot. Tehát ha éppen oltásokról beszélünk, akkor abban segít a készülék, hogy a gyerek, sokkal kisebb eséllyel kap bizonyos szövődményeket, vagy szenvedi el az oltások negatív következményeit, mint nélküle.

Sokkal nagyobb biztonságban tudja tehát a Triomeddel harmonizált szervezet fogadni az oltást mint nélküle? Nyugodtabbak lehetnek ettől a szülők?

Igen, én is nyugodtabb vagyok. Nekem három unokám van, és én, mint nagyon boldog nagymama azt látom magunk körül, hogy rengeteg pici gyerek és a nagyobbak is olyan betegségektől szenvednek, amik nem léteztek abban a korban, mint amikor a mi gyermekeink születtek. Valami más volt akkoriban. Meg kell nézni, hogy mi az a változás ahhoz képest. Ez nagyon logikus, nem kell messzire menni, csak józan paraszti ésszel végig kell követni. Meg kell nézni, mi az, ami eddig nem volt és mi az ami lett. Akkor olyan volt a világ, most másmilyen. Mi az, amit a gyerek másként él meg. Nagyon sokszor a fölösleges aggodalmainkkal tudjuk a legjobban elrontani a gyerekeket.

A Triomed készülék hatásai

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás