Safe Laser kozmetika

Miért ragaszodnak az emberek annyira a külsőségekhez, miért annyira fontos a szépség a világban, miért vágyunk annyira a szép dolgokra? A test külső része egyfajta kirakat, a világnak mutatott tükör, amely kifejezi jelenlegi állapotunkat és életünk korábbi történéseinek lerakodásait.

A külsőnk tehát egyfajta üzenet a világ számára. Puszta megjelenésünkkel akaratlanul is üzenünk mindenkinek, aki lát bennünket. Külsőnk a belsőnket is türközi, külső és belső elválaszthatatlanok egymástól. Testünk teljes felületét bőr fedi. Bőrünk fizikai védelmi vonalunk, kapcsolatunk a külvilággal. Bőrünk képletesen mutatja helyünk, helyzetünk elfogadását, beilleszkedésünket a világba. Bőrproblémáink néma lázadásunk helyünk, helyzetünk ellen. Nagy Carmen mesterkozmetikus szerint alkalmazkodnunk kell ahhoz az élethez, ahhoz az időhöz és környezethez, amiben születtünk, és mivel a mai világban nagyon fontosak a külsőségek, amennyire csak lehet, összhangba kell hozni a külső szépségünket és a belső harmóniánkat.

A Safe Laserrel nagyon sokat tehetünk bőrünk állapotáért, épségéért, szépségéért. A Safe Laser segítségével a külsőnkben olyan pozitív változásokat érhetünk el, amelyektől szembetűnően elégedettebbek leszünk önmagunkkal, s ettől a változástól elindul bennünk egy kellemes megnyugvást adó folyamat, ami egyenes út a belső kiegyensúlyozottság, a belső harmónia felé.

Nagy Carmen – Jakab István

Hozzászólás