Hatásos afrodiziákumok bioinformatika segítségével

Hányan ismerik a testi és lelki szerelem, a harmonikus párkapcsolatok áldásos energetikai hatását, hányan lehetnek tisztában a szex fizikai életerőt, belső békét és nyugalmat adó jelentőségével? A szexualitást a történelem folyamán mindig is kortól, országtól, vallási és etnikai hovatartozástól függően ítélték meg. Van ahol a szexualitás szentség és egyesülés az Istenekkel, van ahol szégyellnivaló bűn. A megfelelő szexuális élet jelentősége pedig nagyon fontos, mert annak hiánya negatív hatással van egészségünkre, kiegyensúlyozottságunkra, teljesítőképességükre.

Megváltozott élettérben vagyunk, a világ eldeformálódott körülöttünk, túlhajszolttá, rohanóvá vált és mi elveszítettük vele a kompatibilitásunkat. Sokszor érezzük, hogy alapvető dolgokra sincs energiánk, nemhogy a szexualitásra. Szeretni, szerelmi életet élni márpedig az ember quintesszenciája. Minél tovább élsz szerelmi életet, annál tovább vagy fiatal.

A teljesítőképesség libidóját növelő készülékeket már régóta kutatják. Eszközöket lehet ugyan venni, de gyönyört nem. Arra készen is kell lenni, először stresszmentes, felszabadult állapotba kell hozni magunkat. Bio-rezonanciával lehet oldani az ezeket akadályozó blokkokat, növelni lehet az energiaszintünket, javíthatunk a genitáliák vérellátásán és főleg a motivációt. Fogadjuk el, hogy a szexualitás is a rezgések energiaszintjén dől el.

Görei-Pap Ildikó – Jakab István

Hozzászólás