Minden „szívatás” minket szolgál

Meddig megy el egy bank? Ameddig elmehet.
Meddig tud hülyíteni téged egy politikus? Ameddig hülyíthet.
Meddig tud megvezetni a média? Ameddig megvezethet.
Meddig tud kizsákmányolni egy multi? Amíg viszed a zsákot.
Meddig használhat egy oktatási rendszer úgy, mint egy élő lexikont? Ameddig magolsz.
Meddig etethet egy gyógyszergyár a mérgeivel, azzal a címszóval, hogy te már betegen születtél? Ameddig rá nem ébredsz, hogy a Teremtő nem csinált selejtet.
Minden szerepben te vagy, aki részt veszel a játékban.
Maradhatsz zombi, eljátszhatod életed végéig a homo-economy szerepét, de fel is ébredhetsz és játszhatsz új játékot.
A tét nem kisebb, mint egy új evolúciós ugrás, amikor kiszállsz a megevett, saját magad által fent tartott mesevilágodból, kiegyenesíted a gerincedet, felállsz és változtatsz. Felnősz emberré.
Az összes téged rángató rendszer egy perc alatt hullik romjaivá, ha egyszer végre rájössz, hogy nem vagy egyedül a világban, aki változást akar.
Csak itt Magyarországon, 8 millióan vagyunk, akik változást szeretnénk. Akik fenntartják ezt az egész birodalmat, a félelem birodalmát igazgatják, nincsenek többen százezernél.
Mégis rettegünk a bankok ajtajában, a sárga csekkekkel a kezünkben a postán, és elhisszük, hogy senkik vagyunk, hogy mindenki érdemesebb nálunk a világon.
Ameddig ezt elhisszük, addig ez így is van. Senki sem ébredhet fel helyettünk.
Ameddig álmaidban éled az életed, addig a meséid irányítják a valóságodat.
Eladták az utolsó anyaföldet, eladták az utolsó vállalatot, ellopták a nyugdíjalapodat, a korrupció már korruptálta a korrupciót is.
Minden, ami az anyaghoz köthető, már az anyag szerelmeseinél van. Akkor mi a teendő?

A XXI. század nem az anyag, hanem a szabad szellem világa lesz. Az anyag rabságából felszabadult lélek irányítja majd az új világot.

Hogy köszönt ez ránk?
Egyszerűen felébredsz egy nap, és belülről valami teljesen mást kezdesz el érzékelni, érezni, és nem leszel képes semmi olyat megtenni, amit addig megtettél.
Nem tudnak rávenni, hogy hazudj az előmeneteledért, hogy megtegyél bármit félelemből, hogy ostoba anyagokat tanulj meg az iskolában, ahelyett, hogy megtanulnál tanulni.
Nem tudnak rávenni, hogy gyógyszerekre-gyógyszereket szedj, hanem rájössz az öngyógyítás saját fortélyaira, ráébredsz a benned lévő Istenre, rájössz, hogy te vagy a fény, és talán a legfontosabbra, hogy nem vagy egyedül.

Akik azt mondják, hogy csak a csodálatos vezéreink vezethetnek ki minket a slamasztikából, azok mind a nagy mesemondóink. Ameddig nem ébredsz fel a meséidből, nem tehetsz semmit.

Még egyszer mondom, százezer ember a nyolcmillióval szemben. Csak egyszer próbálj meg felállni, kiegyenesedni, felemelni a hangodat, megfogni a sorstársaid kezét, egy időben kivonulni az utcára, és mindent elsöpörni.

Ez kell ahhoz, hogy bekövetkezzen az új világ. Utána nagyon meg kell nézni, hogy ki az, aki utat mutathat neked. Te leszel saját magad úttörője. Nem az anarchiáról beszélek. Nézzétek meg a nagy nyerteseket, most rettegnek a birodalmuk pusztulásától.

A magyarság ezer éve örök vesztes. De kik is a vesztesek? Az örök túlélők, de felejtsük el a balsorsunkat. Adjuk fel a fénybe, és fogadjuk el, hogy szebb napok jönnek, hogy a szívünkben boldogság van, lelkünk Isten szeretett gyermeke, és végtelen lehetőségünk van. Mindig az a valóság fog bekövetkezni, amelyet a szemed előtt tartasz, amelyet elhiszel, amelyért képes vagy felemelni a szavadat, amelyért képes vagy bármit megtenni.

Nagyon kicsi különbség van az álmok és a tettek között. Felejtsük el, hogy bárki jön helyettünk, és majd felszabadít. Nimród eljött, Jézus eljött, Nagyboldog Asszony eljött, itt van a szívedben, a Szent Korona Rend itt van a közös szellemben.

Álljunk fel, és éljük végre a saját életünket. Használjuk ki azt az óriási előnyt, hogy ezer éve vesztesek vagyunk, és soha nem hagytuk magunkat elpusztítani. Ezért vagyunk mi a legéletképesebbek a mai rothadó világban, mert mindent túléltünk.
Éljük meg végre a valóságot, hogy Isten szeretett népe vagyunk.

Jakab István

Ui.: ”Vagy mind elveszünk egy szálig”… ezt hagyjuk meg ellenségeinknek. Gondosan pusztítják magukat…

Minden „szívatás” minket szolgál

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás