Mottónk: AZ ÚJ VILÁGUNK FÉSZEKRAKÓI – Első VNTV Fesztivál 2016. május 7-én a Lurdy Házban.

A Viva Natura Televízió 2016. május 7-én rendezi meg első VNTV Fesztiválját „Az Új Világunk fészekrakói” címmel. A Fesztiválra látogató kedves vendégeink élőben találkozhatnak a VNTV közkedvelt szereplővel, akiktől előadást is hallhatnak. Az előadók többek között és a teljesség igénye nélkül:

Balogh Béla, Villás Béla, Jakab István, Dienes István, Nagy Szilvia, Dr. Horváth István, Dr. Drábik János, Dr. Bogár László, Dr. Egely György, Dr. Géczy Gábor, KV Suresh, Egedi-Kovács Melinda, Vezér-Szörényi László, Dr. Földes László, Kovács M. András, Bell Barbara, Csefkó Pál Tamás, Demján-Antal Judit, Dr. Oláh Zoltán, Dr. Szemerei István, Dr. Czíner Ildikó, Golenya Ágnes, Görei-Pap Ildikó, Hangay Gábor, Hatvani Galina, Kollár Anita, Lánszki Imre, Alexej Garass és Horányi Ágnes.

Nem lenne VNTV Önök nélkül, hiszen az elmúlt 5 év a közös fejlődésről, a közös átalakulásról szólt. Mi az Önök gondolatainak a kivetülései vagyunk. A másképp gondolkodás csoporttudata mindenkit magához vonz, aki abban a szerencsés helyzetben van, hogy felébredt a jelenkor alapvető változásai közepette. Önökkel közösen, új dimenziókat nyitunk. Jelenleg a régi rendszer végső erőlködésének és összedőlésének lehetünk tanúi. A régi világ megszolgálta már a magáét és mi hálával tartozunk neki azért, hogy eljuttatott bennünket idáig. Sokan érezzük úgy, hogy megtiszteltetés a számunkra abban a korban élni, amikor az emberi faj megteszi következő evolúciós ugrását a fejlődésében. Szeretni és tanulni jöttünk erre a világra. De meg is fordíthatjuk a mondatot: tanulni, szeretni jöttünk erre a világra.

A Fesztivál lehetőséget ad minden kedves látogatónk számára, hogy megérezze az Új Világ rezgéseit és azokat a végtelen lehetőségeket, amit ez a mostani emelkedés biztosít a számunkra. A nagy kérdés, hogy a most elért fejlődési fokozat az emberiség evolúciójának a legmagasabb szintje-e, hiszen azt hittük eddig is, hogy a homo sapiensnél nincs fejlettebb állapot a földtekénken.

A Fesztiválon a VNTV műsortematikáját követve, négy teremben, több mint 30 előadó készül izgatottan erre az alkalomra. Az előcsarnokban egész napos ezoterikus kiállítói vásárt rendezünk, ahol a Viva Natura World Kft. közkedvelt egészségmegőrző termékei is megtalálhatók lesznek. Kóstolási lehetőségekkel, termékmintákkal és termékbemutatókkal is kedveskedünk Önöknek.

Ez alkalommal is szerető gondoskodással készülünk mindazok számára, akik természetgyógyászati tanácsadásra, jóslásra, aurafotózásra, személyre szabott aurazenére, bioenergetikai felmérésre, fényterápiára, antioxidáns mérésre, biorezonanciás állapotfelmérésre és kezelésre, stresszoldásra, masszázsra, relaxációs, illetve egyéb kényeztető kezelésekre vágynak.

Este 18:00 óra után zenés koncertekkel, valamint sorsolással kedveskedünk vendégeinknek.

További információk, valamint kedvezményes jegyvásárlás hamarosan a www.kombuchanap.hu, a www.vntvfesztival.hu weboldalon, valamint minden aktuális információ megtalálható a VNTV és a Viva Natura Facebook oldalait is!

Kiállítók jelentkezését várjuk a 30/653-5376-os telefonszámon.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Nagy szeretettel várjuk Önöket!
VNTV Fesztivál szervező Csapata

Az új világunk fészekrakói – Első VNTV Fesztivál

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás