Kedves nézőink! Oldalunkon karbantartási munkálatok folynak, ezért a videók lejátszásánál problémák lehetnek. Megértésüket köszönjük!

 

Harald W. Tietze körülbelül tíz éve írta meg a könyvét, Fókuszban a Kókusz címmel. Ezt követően a magyarországi piacra rengeteg féle kókusz készítmény érkezett, viszont nagyon nehéz megállapítani, hogy melyik az igazi, melyik a hamisítvány.

Milyen a hidrogénezett kókuszolaj, mi az amit étkezési célra javasolunk, mi az amit a bőrünkre, a hajunkra kell kenni, hogy tudod te megállapítani ha bemész a boltba, hogy melyik a hiteles kókuszolaj?

A legnagyobb hazugság, amit már most elárulunk, hogy extra szűz kókuszolaj nem létezik, mert kókuszolajból nem lehet extrát kivonni csak szűz kókuszolaj létezik. Virgin Coconut Oil, ezt a logót figyeld, de ugyanakkor érdemes meglötyögtetni az üveget, mert az igazi kókuszolaj szobahőmérsékleten is még dermedten tartózkodik. (VCO kókuszolaj: http://bit.ly/28P2tLN)

Hozzászólás