Dr. Zsú, Dr. Fajcsák Zsuzsanna, újra Magyarországon!

Mivel töltötted az elmúlt hónapjaidat és mire jutottál?

Az on-line tréningeimnek az építésével foglalkoztam és most van tíz on-line kurzusom. Ez elmondhatatlanul sok munka volt, hiszen mindezt öt hónap alatt csináltam meg. Ezek a kurzusok egy órától két óráig terjedő videós tréningek.

Milyen témákat ölelnek fel a tréningek?

A táplálkozási kurzustól kezdve megtalálhatók a mozgás, a jóga, a gyerekjóga, a fitness gyakorlatok, amelyek megmutatják, hogy hogyan kell megtanulni magadtól otthon edzeni, tornázni egészségesen. Ennek van egy “Advance” verziója, aminek az a lényege, hogy ha te már egy magasabb fitness szinten vagy, akkor hogyan tudod ezt még tovább emelni. Ez egy speciális “hiper intenzításos intervalt tréning”, amit már 6 éve csinálok. Ezt összekombináltam a jógával, így rendkívül jó hatása van, és emiatt nagy szeretettel megosztom ezt másokkal is.

Van három kommunikációs, és három agyi kurzusom. Az agyi kurzusok arról szólnak, hogy hogyan kell a stresszünket kezelni, hogy hogyan kell azt átváltoztatni, hogyan lehet abból tanulni. Segít abban, hogy megtanuljuk, hogyan használjuk az eszünket gondolkodásra, koncentrálásra és végül, van még egy nagy kurzus, ami a célkitűzésekről szól, egészen pontosan arról, hogy hogyan kell az életedet újraépíteni, az milyen alapokon múlik, hogy hogyan függ az tőled, hiszen mindent te magad kreálsz. Tíz kurzusom van és mindenkinek elérhető vagyok a világban. 5 hónap alatt odáig jutottam, hogy 218 országból vannak hallgatóim, s most 3300 hallgatónál többen tanulnak ezekről. Ez a www.udemy.com-on van rajta, és megy tovább a többi platformra is. A jóga tanárképző kurzusom, ami egy nemzetközi minősítésű kurzus, érkezik egy következő portálra, amin edzőképzés folyik. Ez egy teljesen professzionális kurzus.

Hogyan érzed magad és mik a jövőbeli terveid?

Nagyon jól érzem magam, kifejezetten nagyon jól, hogy pihentem egy nagyot Magyarországon. Realizáltam, hogy ez az ország mennyi mindent tud adni, és én is mennyi mindent szeretnék visszaadni ennek az országnak. A család nagyon fontos a számomra. Boldogság van kívül és belül, ami azért is van, mert én magam is nagyon nagy fejlődésen mentem keresztül. Ez mindenkinél így van, hiszen a fejlődés folyamatos és senki nem kerülheti el. Amiket megbeszélgetünk itt, a VNTV adásokban, azok mindannak az útnak a részei, amiken én magam is keresztül megyek. Ezt nagyon boldogan mondom el mindenkinek, mert amikor tanulunk valamit, azt mindig nagyon jó megosztani másokkal.

A jövőbeli terveimet illetően, sokkal több időt szeretnék tölteni Magyarországon. A vitaminok hivatalos ügyeinek intézése folyamatban van, amik a lehetőség szerinti ütemben haladnak. Az on-line tréningeimet tovább szeretném építeni, hogy ez a világban mindenkinek elérhető legyen.

Jelenleg elérhető vagyok Magyarországon különböző programokra, eseményekre, konzultációkra, nagyon szívesen vállalok ilyen dolgokat.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

happy wheels 2 demo

Kategóriák:

3 Kérdés

Címkék:

Hozzászólás