Aki még soha nem hallott a Kriston Intim Tornáról, egy pár mondatban, nagyon röviden hogyan fogalmaznád meg nekik, hogy mi az?

A Kriston Intim Torna egy tudatos alhasvédelem. Egy fajta létezési mód, egy fajta életstílus, ami önmagunkról való gondoskodást jelent, egy általában tabuval fedett, szégyennel, bűntudattal, ismeretlenséggel, titokkal ászőtt területen, ahol nagyon gyakran találkozunk olyan intim tünetekkel, amik azt mutatják, hogy valami változtatás szükséges az életünkben. Ezeket a változtatásokat segíti a módszer pszichés eszközökkel, a gátló érzelmek megszüntetésével és felszabadításával, mozgással és egészségtudatos szokások kialakításával.

Hány embernek nyújtott segítséget már az intimtorna, hányan nyerték vissza az egészségüket?

Kétszázezren vették meg eddig a könyvet, és az által, hogy a könyv családokba kerül, ettől sokkal több embert ér el. Körülbelül harmincezren megtanulták a tréninget, mind a saját mind pedig a trénereim csoportjaiban. A tréning már külföldön is egyre több helyen megvalósul. Egy finn tanítványom azt mondta, hogy nagyon irigykedik a magyarokra, mert van a Király utcában egy “sziget”, ahonnan az egész módszer kigyűrűzik, és az embereket hozzásegíti a boldogsághoz.

Mit tartasz Te személy szerint az elmúlt 15 év legnagyobb sikerének az életedben?

A legnagyobb sikereim a családhoz kötődnek, különösen a két lányomhoz és az unokámhoz. Nekem a család jelenti a legnagyobb örömöt. Ezt követően minden csoportomban ott van a meghatottság a részemről, amikor látom, hogy hogyan lényegülnek át az ott ülők és mennek haza könnyebb szívvel. Nagyon sok mindent tanulok családon belül, amit mint ismeretanyagot beviszek a tréningjeimbe, a tréningeken tapasztalt dolgokat pedig beviszem a családba. Ez egy folyamatos oda-vissza áramlás, ami úgy is megnyilvánul, hogy amit a 30 év alatt megtapasztaltam szakmai tudást, azt átadom a trénereimenk, továbbá amit a női csoportban tapasztalok, azt átadom a férfiaknak, s a férfi csoportban hallottakat pedig ugyan így átadom a nőknek. Van bennem egy amolyan áramoltató rész, ami által minden fontos információt, természetes ráérzéssel azonnal továbbadok annak, akinek úgy érzem, hogy haszna lesz belőle.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

Tudatos intimitás – Kriston Andreával beszélgetünk

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás