Tudatos teremtés álomtechnikával – Sergio Magana Ocelocoyolt, a világhírű mexikói gyógyító válaszol

Hogyan találkoztál ezzel a témával, emlékszel-e arra a felismerésre, amikor ráébredtél arra, hogy Neked dolgod van a mexikói próféciával és az álomtechnikával?

Igazából nem én találtam ezt az utat, hanem az út talált meg engem. Rengeteg, minden féle spirituális gyakorlathoz volt közöm, mint például Kabbala, Buddhizmus, és volt Mexikóban egy rádióműsorom, egy nagy rádióban erről. Az első „álmodó” tanárom, Hugo Nahui hallotta ezt a rádióműsort és ettől a pillanattól tudta, hogy én leszek az, aki az ősi mexikói tudást el fogja a világba el fogja vinni. Volt egy csoportja, akik gyógyításokat végeztek gyertyákkal. Elmentem hozzá tanulni. Amikor vége lett a tanfolyamnak, a tanárom odajött hozzám és azt mondta, hogy nem azért jöttem, hogy tanuljak tőled, hanem hogy tanítsalak téged. Ezen nagyon elgondolkodtam, mert nagyon sokan vannak, akik ezen a téren mozognak és vannak mindenféle félőrült elképzeléseik. Én akkor még erősen kételkedtem abban, amiket mondott.

Utána elmentem a további tanfolyamaira is, megtudtam, hogy hogyan működik az azték naptár, hogy mi ennek a tradíciónak, a Nagualizmusnak mi az alapja, hogy hogyan épül föl ez az ősi tudás az emberekben, és hogyan lesz az álmodásnak szerepe megint a tudatosodásban.

Ez az egész teljesen elvarázsolt engem, rengeteg gyakorlati dolgot is kellett végeznem. Hugo bemutatta nekem a következő tanítómat is, gyakorlatilag megmutatva ezzel a következő lépést. Minden, amit Hugo előre megjósolt nekem, valóra vált. 14 évvel ezelőtt találkozunk először és 12 évvel ezelőtt mondta nekem Hugo, hogy én leszek az, aki elviszi a mexika tudást a világon.

Hogyan jött a képbe Magyarország? Mi a szerepünk ebben, vagy esetleg mindenkinek van feladata ezzel a világon?

12 évvel ezelőtt, mikor Hugo elmondta nekem ezt a próféciát, nem gondoltam komolyan, mert nem tartottam magam valami nagyra. Annyira meg főleg nem, hogy mindezt elhiggyem. Nagyon kételkedtem ebben.

Egészen pontosan elmondta nekem, hogy a tudást először Olaszországban fogom megosztani, utána elmegyek Angliába, aztán pedig az obszidán útját fogom követni. Az obszidián útja alatt azokat a kultúrákat kell érteni, amelyek obszidián tükröt használtak a tudatos gyakorlatukban. Amennyire én tudom, Mexikó, Törökország és Magyarország, ahol ősi obszidián tükröket találtak.
Ez a történet nem igazán rólam szól, hanem arról, hogy a tradíció saját magát mozgatja, úgy, ahogy ébred. Ezért kellett ennek először Olaszországban ébrednie. Nem én mozgatom, hanem én csak követem ezt az egészet. Úgy kezdődött, hogy rendkívül könnyű volt az első könyvemet Olaszországban kiadni. Ahogy ez megtörtént, utána azonnal felkértek az angol nyelvű kiadásra. Ezt követően az első két szerződés, amit eladtak a könyvemre, az Magyarország és Törökország volt és Cea Mária, akivel az angliai előadásomon találkoztam, meghívott Magyarországra hogy tartsak az obszidián tükörről előadást. Erről egyébként nemrég Törökországban is beszéltem. Én csak hagyom, hogy az út ajánljon fel nekem olyan lehetőségeket, ahol ez a tradíció meg akarja magát mutatni.

Ezt az egészet megálmodtad előre magadnak?

Az álom megtörtént és most válik valóra. Ez nagyon konkrét dolog, matematikailag teljesen le lehet vezetni. Az ősi mexikák szerint van 13 lépés, amiben az első az energia, ami megnyilvánul a fizikai világban. Az álmodás a 7-es szinten van. A 13. után a 14. lépésként megjelenik a világban. Egészen pontosan meg tudom mondani erre a választ, mert mindig 7 lépéssel előbb történik az álmodás, mint ahogy megvalósul.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

Kategória: 3 Kérdés

Hozzászólás