Majoros János Károly, spirituális gyógyítóval beszélgettünk.

Minden dolognak van éterteste, energiaburka, köveknek, kristályoknak, embereknek?

Nincsen mindennek éterteste. Vannak lények, élőlények, emberek és állatok. Az embereknek és az állatoknak van magja. Ez a lélekmag. Az állatoknak is van éterteste, amit az emberek “szivatnak”, ezért vesznek maguknak kis házikedvenceket. Az étertest, egy életerő arányos burok.

Ha látunk egy embert, annak van egy fizikai teste. Azt áthatja és körbeveszi az éterikus test, az a melegburok, aminek a nagysága attól függ, hogy a fejébe és csakráiba bejövő energiacsatornák mennyire nyitottak. Ha nyitott a csatorna, akkor nagyobb az étertest.

Miért van a mai embernek lecsökkenve az éterteste?

A mai ember asztrál síkját bedugaszolták a negatív érzelmek – ilyen például a harag, az irigység és mohóság -, amik az asztrálcsatornákat elzárják. A gyönyörű marsikus csatorna tölti az epét, a marsikus szerveket, de mivel ezek az érzések ezt beszűkítikm a szervek kevés energiát kapnak. Egy idő után pedig egészen lecsökken az energiájuk. Ez történik pár ezer év óta, de az utóbbi száz évben látványosan. Az éterikus testnek köszönhető, hogy a meridián és a szervek még működnek, viszont az asztrál annyira beszűkült, hogy a negatív érzelmek, továbbá a magasabb mentál – ami az értelmi test -, azaz a sok család, a sok élet, és a sok generációs mentálüzenet is tovább szűkíti. Az áldás gyakorlatilag nem jön át. Indiában, és az ehhez hasonló kultúrákban, az elsődleges, magasabb műveltségű osztályoknál, illetve akiknek van beavatásuk, az áldás a legfontosabb. A gyerekeket és a környéket folyamatosan áldják. Mindeféle mantrákat mondanak, hogy töltsék a környezetüket. Így tudják fönntartani a környezet megfelelő állapotát, valamint az egészségüket.

A mentál után van még van a kauzál test, ami az oksági test, ami a legfinomabb anyagtalan rész. Ezt nevezzük kollektív tudatnak, itt található a korábbi életeink összes információja. Ezek ha “jók”, akkor tágítják ezt a csatornát, ha nem jók, akkor szűkítik. Most a legtöbb embernek szűkíti, azoknak különösen, akiknek nincsen kauzál síkú beavatásuk.

A legtöbb módszer a természetgyógyászatban mentál síkról indul, és a kauzál síkkal egy gondolatnyi enegiakapcsolatuk sincsen. Azért érdemes elmenni a nagy lámáknak a beavatásaira, mert ott egyenesben kauzál síkú beavatásokat kapnak az emberek. A kauzálsíkba az adott Buddhák szívcentrumával való egyesültségi állapot elérése által lehet bejutni. Ugyanez történik a kereszténységben is, a dicsőségben lévő Jézus szíve által. Ehhez is beavatás kell. A Szentlélek beavatása, az első áldozás és a bérmálkozás tulajdonképpen azt teszi lehetővé, hogy az ember fel tudja venni a kapcsolatot a Fénnyel.

Milyen módon lehet a környezetünkkel harmóniába hozni magunkat?

A szívcentrumunkon keresztül fel kell vennünk a kapcsolatot a Fénnyel, természetesen, csak ha van beavatásunk. Aki nem akar elmenni egy nagy lámához, ha nem akar kimenni hozzá külföldre, vagy ha nem akarja megvárni, hogy a láma idejöjjön, az elmehet például a Ferences Szerzetesek Rendházába (pl. a Margit körútra, vagy a Ferenciek terére) és ott lehet áldást kérni a szerzetestől. Ha valakinek bizonyos szintnél magasabb az éterteste, ha a meridian keringése jó, akkor képes venni ezt az áldást. Ha valaki ilyen állapotban kap személyesen egy áldást, vagy egy jól feltöltöt ostyát, akkor, amikor a szerzetes a feje fölött keresztet vet, érezheti az áldás kellemes meleg energiáját, ami átmegy az egész testén keresztül. Ez hangsúlyozom, hgy csak akkor valósul meg, ha valakinek legalább két méteres az éterikus teste.

Ez nem vakhit. Nagyon sokan mennek vakhittel templomba. Ha ez az energia végig tud valakin áramlani, akkor már személyes tapasztalata van. Ha valaki találkozik egy komoly lámával, és az ad neki egy áldást, akkor egyértelműen fogja érezni a hatását. Bármilyen áldás megtapasztalható ugyanígy, de csak az érzi, aki nyitott.

Az asztrológia milyen módon hat az emberre, és milyen módon lehet befolyásolni ezt a kristályok energiáival?

Ezek az energiacsatornák a fej fölött vannak, a koronacsakrában. A koronacsakra az eredeti hajvonaltól négy ujjnyira van. Ha a csakra “beemelő”, akkor kívülről kapjuk az energiát, de ha a szívcentrumunk elég nyitott, akkor a csakráinkon kívüli anyagi áramlás tölti a világot.

A bejövő csatornák töltik az adott szerveket, a marsikusnál például egy gyönyörű rózsaszín energia tölti a veséket, a vénuszi csatorna, ha nyitott, akkor gyönyörű bíborszínű energiával tölti a májat és az egyéb jupiteri szerveket. Ha ezek a csatornák mind-mind nyitottak, akkor az illetőre a planéták negatív hatásai nem fognak hatni. A planétáknak önmagukba véve nincsenek negatív hatásaik, az egyes embereknek egyénenként vannak asztrális-mentál, és érzelem-mentál üzeneteik. A Kostól a Halakig ezek le vannak tárolódva a szerveken és testrészeken, és ott, ahogy egy ilyen mai planéta szépen megy az égen, az megbirizgálja a mentált, vagy asztrált. Ez mindig pontosan ott történik, ahol az egyén radix horoszkóp képletének a planétái és házcsúcsai vannak. Itt van letárolva minden mentál- és asztrál üzenet. Ez lehet pozitív, akkor az illető azt mondja, hogy milyen szerencsés, de ez nagyon ritka, és egyre kevesebb, mert minél inkább beszűkülnek az emberek, annál kevésbé tudják venni a pozitív hatásokat is.

Az asztrológus mindezt nem tudja, hacsak nincs harmadik szemes látása. Ha egy asztrológus megtanulná azt, amit egy jó bioenergetikus, vagy amit egy látó, akkor láthatná, hogy egy adott testrészen jó üzenetek vannak, egy másikon pedig adott esetben kellemetlenek. A mai embereknél nagyon rossz ez az arány. Ha az asztrológus nem látja, hogy az illetőnek mennyire nyitottak a csatornái, akkor azt asztrológiai hatásokat sem láthatja tisztán. Ha én tudom, hogy egy év múlva lesz egy kellemetlen szaturnuszi állásom, akkor már előre tudom tisztítani a Szaturnusszal kapcsolatos zűrjeimet. Megkeresem, hogy melyik testrészen, melyik szerven, mi az üzenet, hány éves koromban, melyik életemben stb., azt kitiszítom, és ha azt jól el is találom, akkor remélhetőleg az a negatívnak mondott hatás nem fog úgy hatni.

Az asztrológiát egy teljesen energetikai és meditatív rendszernek kell tekinteni. A horoszkópot én egy meditációs segédeszköznek használom.

Hány évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ezeket az informciókat az emberek ne egy agyament mágus gondolatainak tartsák?

Az emberek a 90’-es években sokkal nyitottabbak voltak erre. Akkor szinte meg voltak vadulva, rengetegen jöttek a tanfolyamra. Egy olyan tudást adtam nekik, amit eredeti hindu jóga- és láma tanítómeseterektől szereztem. Előtte 7-8 évig tanultam asztrológiát. Az asztrológiai planétasugárzások szervekre való hatását milliméterekre tudtam előre is, és amikor megtanultam az energetikai módszereket, tanításokat, akkor egy az egybe rájöttem, hogy az asztrológiai planéták is csatornák. A kezelt embereken egyénenként, de akár egy száz fős csoporton is be lehet mutatni a bekért energiát. Lehet ilyen gyakorlatokat végezni és ezt meg lehet tanítani az embereknek. Ha valaki nem meditál, akkor a sok milliószorosra feltöltött kristályokkal, ami szintén több ezer éves hagyományból jön -, meg lehet nyitni a csatornákat.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

Az asztrológiai planétasugárzások emberre gyakorolt hatásai

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás