„Vezetlek az utadon egy kis ideig ezen a bolygón” – Maharishi Bhramananda Yogi

Maharishi Bhramananda Yogi nem kötődik valláshoz, nemzethez. Az önzetlen, feltétel nélküli szeretetével olyan utat mutat nekünk, amin keresztül visszavezet bennünket önmagunkhoz. Nagy utat tett meg Sureshtől Sureshjiig, most pedig mint “Maharishi Brahmananda Yogi” néven részesedhetünk áldásos tanításaiból, gyógyító öleléséből.

Maharishi azt jelenti, az, aki rendelkezik a tudással. Bhramananda azt jelenti, az, aki az ürességet élvezi és a teremtést. Yogi azt jelenti az, aki ezt megéli.

„Amíg másoknak szükségük van arra, amit nyújtani tudok, amíg őszintén, tiszta szívvel tudom tenni, amit teszek, addig foglalkozom velük. Rengeteg visszajelzést kapok az emberektől, videoüzenetekben, levélben fejezik ki hálájukat. Beszámolnak arról a bensőséges élményről, amit átéltek, vagy éppen a csodás gyógyulásukról. Vannak, akik a családi problémáik megoldásáról, párkapcsolatuk megmentéséről vagy jelentős javulásáról tájékoztatnak. Depressziósnak tartott emberek válnak életszeretővé, függőségben élők leszoknak a drogról vagy az alkoholról. Az ilyen beszámolók megerősítenek abban, hogy tudásomat, felismeréseimet meg kell osztanom másokkal. Ha hitelesen tudom közvetíteni a tanításokat, akkor segíthetek ezzel a többi emberen, mert ez a célom.” – Sri Sureshji

Sureshji sok-sok ember életét tette boldogabbá azáltal, hogy megértette velük: mindennek az alapja a belső béke megtalálása, a szeretet és a jelen pillanat megélése. Azt üzeni, hogy az élet könnyű, ha egyszerűvé tesszük, s a külvilág reakciója nem más, mint a lelkünkben és az elménkben zajló folyamatok visszatükröződése.

Az emberek így nevezik őt: „a szeretet nagykövete”. Hálásak vagyunk, hogy részesei lehetünk Maharishi Bhramananda Yogi (Dr. K.V. Suresh) nagyszerű spirituális utazásának, amit itt Magyarországon tesz.

Maharishi Bhramananda Yogi, Jakab István

Hozzászólás