Miért mondja azt egy orvos, hogy „vigyázat orvos”?

A tradicionális nyugati orvoslás zsákutcája, hogy nem okozati kezelést végez.  Az esetek többségében tanácstalanul “javítgat” valamit a szimptómákon, és nem egészségessé, hanem betegebbé teszi az embereket. A tablettanyelés nem elég ahhoz, hogy kiderüljön, hogy egy adott betegséget mi okozott, ennek ismerete nélkül pedig folyton folyvást azt tapasztaljuk, hogy a teljes gyógyulás a kezelések ellenére nem következik be. Miért fogadjuk el és vesszük teljesen természetesnek azt, hogy folyamatosan mellékhatásokkal és maradékpanaszokkal kell együtt élnünk? Nem kellene mindezt elszenvednünk, csak körül kell néznünk és meg kell keresnünk a megfelelő alternatív gyógyászati lehetőségeket IS.

Egyre gyakrabban halljuk azt, hogy a propagált védőoltások, valójában egy álnéven futó népirtás eszközei és már maga az oltás is egy test ellen elkövetett erőszak. Az emberek pedig, a tiszteletre méltó tudással rendelkező orvosokban a teljes kiszolgáltatottság miatt feltétel nélkül, vakon megbíznak. Valóban ez lenne a halálipar legkönnyebb útja?

Az oltásokkal kapcsolatban közölt információk tudatában egyre nehezebb helyzetben van mindenki és úgy tűnik, hogy ebben már mindenkinek egyéni szinten is van felelőssége.

Az oltásokkal kapcsolatban a filmben említésre kerülő Nyilatkozat innen letölthető: ORVOSI OLTÁSI NYILATKOZAT

Dr. Ébert Jenő és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás