Amikor itt állsz velem szemben és felteszed nekem a kérdésedet, azt én azt valamilyen rezgésszinten meg kell, hogy értsem. Ha teljesen más hullámhosszon működünk, vagy netán más nyelven beszélünk, és annak a rezgésformának nincs befogadó része az én oldalamról, akkor sajnálatos módon a kommunikáció nem jön közöttünk létre, mint ahogy két hangvilla között sem jön létre a rezgés átadás, ha máshová vannak hangolva. Ha én általában csak szeretetet sugárzok feléd, és te vevő vagy a szeretetre, akkor mi egymással gyönyörűen tudunk kommunikálni. Ha felhívsz, megérzem, hogy mikor fogsz hívni. Ha én arra vagyok hangolódva, hogy az életem borzasztó és pocsék, akkor valószínűleg nem egymás villáit fogjuk keresni, hanem automatikusan azokat az embereket vonzom be magam köré, akiknek a hangvillája szintén az elkeseredett, alsó szintű  rezgéstartományra van kiosztva. A mentális kódolásunk alapvetően meghatározza, hogy milyen embercsoportokba és rezgésközösségekbe soroljuk be magunkat, és általában, ezekből alakulnak ki a barátaink, valamint azok az emberek, akiket nem tudunk  megérteni.

Az élet tulajdonképpen a rend fenntartása, a halál pedig ennek a felbomlása. A víz az élet szülő anyja és a víz a halál takarítónője. Abban a pillanatban, amikor a víz a rendezettségét nem képes megőrizni, akkor lebontja az életet, és egy pár nap, egy pár óra leforgása alatt elpusztulunk.

Minden gondolat annyit ér, amennyit meg lehet belőle valósítani. Minden csepp víz más-más információval, tulajdonsággal rendelkezik. A víz tehát önmagában nem csak H2O, hanem egy információ-hordozó anyag, ami azt jelenti, hogy minden rezgésnek a ruháját képes felvenni. Mit jelent ez a valóságban, a gyakorlatban?

Amikor kigondolok egy gondolatot, egy mondatot, ez a füleden keresztül megüti a kis kalapácsot és az az agymolekuláidban, a vízkészletedben egy speciális rezgésformát hoz létre. Ennek a rezgésformának megvan a megfelelő víz alakzata a te agysejt készleteidben, és te megérted azt a rezgést, azt a gondolatot, amit én közölni szeretnék veled.

Feltételezzük, hogy a gondolat nem lesz verbális kommunikáció, hanem bennem marad. Itt ücsörgök, és azt gondolom, hogy „de gyönyörű szép napunk van ma”. Ez a szépség megjelenik gondolatrezgés szinten, de megjelenik abban a 70% vízben is, amit a testünk hordoz, és ekkor egész nap ezekkel a rezgésekkel leszünk kitöltve.

Ha netán valakinek negatív gondolata támadna, például, hogy „de csacsi, de buta vagyok” – nem akarok most csúnyábbat kimondani, mert ezt az én vízkészleteim is hallják -, akkor sajnálatos módon a bennünk lévő víz ezeket a rezgésformákat őrzi magában. Ha netán ezek már több évtizedek óta magunkban hordott sérelmek, bántódások, akkor ezek a negatív rezgések, negatív gondolatok, úgyszintén ennek megfelelő strukturált vízszerkezeteket hoznak létre.

Emoto úr könyvében tökéletesen lehet látni, hogy az angyal, vagy az ördög, a szeretet, vagy a gyűlölet szavaknak milyen rezgésképe van. Amikor a rákos megbetegedéseket értelmezzük és beszélünk róla, akkor mindig az az alapvető probléma, hogy a sejt öntörvényűvé válik, és a külső információkat nem hajlandó befogadni. Az a sejt képes kívülről információt felvenni, amelynek a hidrát burka rendezett vízstruktúrákból áll össze. A rendezettség, alapvető fogalom ebben a témakörben, mert a rend és a káosz az, ami alapvetően befolyásolja az életünket, az egészséget, illetve a betegséget.  Tökéletesen tudjuk innentől értelmezni, hogy a pszichoszomatikus betegségek tulajdonképpen hogy működnek. A negatív gondolat a rendezetlenséget, a pozitív gondolkodásmód a rendezettséget hozza valamilyen módon létre. Bármennyire is hihetetlen, de ennyire egyszerű. Minden kimondott gondolat, amit elmondasz, vagy ami benned felmerül, az alapvetően meghatározza, hogy benned milyen vízstruktúrák alakulnak ki, és ennek megfelelően ez a rendezett, vagy a kaotikus világba visz el. A rezgéseid – a szeretet rezgést magasabb szintű rezgésnek mondják, a másik oldalon az irigység, a félelem rezgései vannak -, behatárolják, hogy milyen típusú emberekkel fogsz tudni kommunikálni, hogy milyen gondolatok töltik ki az egész belső énedet. Az egész életedet meghatározod, hogy hogyan fogod leélni.

A harag rezgésképeinek kaotikus vízképe van. A kaotikus vízkép rákot okozhat. Ha ezt én át tudom alakítani magamban, minden további nélkül meg tudok gyógyulni. Ha ezen nem tudok túljutni, akkor fel kell adnom az életemet.

Jakab István

Részlet a A Víz Üzenetei – Masaru Emoto című filmből. A teljes filmet Masaru Emoto kísérleteivel együtt itt lehet megtekinteni!

Mit üzen a benned élő víz?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás