Az autizmus és az MMR oltás összefüggése

Milyen összefüggés van az oltások és az autizmus kialakulása között? Az, hogy „az oltás védi az embert”, úgy tűnik, ma már csak mítosz, amit feltétlenül felül kell vizsgálni. De ki fogja ezt megtenni? Mi van, ha egyre több esetről derül ki, hogy az oltások nemhogy nem védenek, hanem nagyon súlyos következményekhez vezethetnek? Hogyan fér bele az orvosok lelkiismeretébe ez a sok gyógyszer és kezelés, ami már nem az emberért van? Mennyi tragédiát fog az emberiség még elszenvedni és végignézni? A saját gyermekeink egészsége, élete, jövője forog kockán.

Vannak olyan országok, amelyeknél nem kötelezők ezek az oltások és vannak olyan magyar családok, akik a kötelező oltások miatt olyan helyzetbe kerültek, hogy ezen országok magyarországi nagykövetségén kérnek menedéket…

Mindezek tudatában hogyan lehetünk egyetlen pillanatig is nyugodtak, hogyan bízhatunk meg ezután bárkiben és bármiben? Ha már a következményeket elkerülhetetlenül a gyermekeknek és a szüleiknek kell elszenvedniük, akkor legalább a szabad választás lehetősége adasson meg az embereknek.

A Vaxxed című film magyar felirattal megnézhető ITT.

Az oltás nyilatkozat letölthető a Miért mondja azt egy orvos, hogy „vigyázat orvos”? című videónknál.

Dr. Ébert Jenő és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás