A gondolat forradalmasítása és a lélek mandalája

Bármit teszünk, azt először fejben, gondolataink formájában tesszük meg. Csak arra vagyunk képesek gondolni, amire speciális szerkezet van az agyunkban. Hiába hallunk kínai beszédet, ha nem alakult ki az értelmezés struktúrája, soha nem értjük meg azt a nyelvet. Az ember csak arra képes, amire agyszerkezete lehetőséget teremt. Ennek az ismeretnek a tudásában gondoljuk végig, hogy mi, milyen módon vagyunk képesek kapcsolatot teremteni más dimenzionális lényekkel, akiknek hasonló szellemi-fizikai-lelki mutatóik vannak a saját létezési szférájukban. Valószínűleg új tudományágak létrehozására van szüksége az embernek ahhoz, hogy az őskorhoz igazított agyszerkezetét átalakítsa és idegen civilizációkkal bármiféle kapcsolatot felvegyen. A megoldás mindig itt van, csak észre kell vennünk a lehetőségeket.

A kimatikus fényképezési módot már hosszú évtizedek óta használja a tudósok egy kisebb csoportja, ami annyit jelent, hogy egy megfelelő hangot, hangsort, egy hangszóróba vezetve egy tárgylemezt kezdenek rezegtetni és erre a lemezre finomszemcséjű port szórnak. Érdekes módon a rezgésnek megfelelően mandalák jönnek létre, hasonlóképpen, mint amit a tibeti szerzetesek alkotnak zárt kolostoraikban. Ha egy speciális hangsort közvetítünk, akkor akár a teremtés ősi szimbólumát, a merkaba-t is létre tudjuk hozni. Fordítsunk egy egyszerűt ezen a felfedezésünkön, és próbáljuk meg lemodellezni gabonaköreiket, amelyek egy tágabb értelmezésben ugyanúgy kimatikus képek, amelyet egy általunk ismeretlen technikával rajzolnak szántóföldjeinken. Hangból rezgésképet csinálunk, a feladat: rezgésképből hangot létrehozni, ami nem túl bonyolult, hiszen a modulációt már 150 éve ismeri az emberiség. A rezgésképeket modulátornak kell használni és meghallgatni az üzenetét. Amit először valószínűleg nem értünk meg, de legalább odáig eljutunk, hogy értelmezésre váró hangképeket, színspektrumot kapunk.

Gondolataink átformálása, gyógyítása

A feladat óriási és mégis egyszerű. Agyunk különböző területein elhelyezkedő vízstruktúrák átrezgetése, átstruktúrálása lehetőséget ad arra, hogy újabb típusú információkat fogadjunk be és értelmezzünk. Ez az áttörés lényege. Az átjárót Dr. Masaru Emoto mutatta meg, amikor is megcsodálhattuk a víz gondolatrezgésekkel történő felruházását. Ezek a vízkristályok stabil formában agyunk vízkészleteit is képezik. Jellegzetességük az, hogy az idő előrehaladtával ezek egyre stabilabbak, egyre nehezebb új ismeretek befogadása és értelmezése. A csirkéknél ezt születésük után néhány órára prognosztizálják, a kutyáknál 6 hónap, az embernél pedig ez a „befagyás” 40 éves kor környékén következik be. (Gerontokrácia)

Az ember saját rezgésképe

Számos technika létezik ma már, ami az elme által létrehozott érzések, gyökérproblémák felismerésével és semlegesítésével foglalkozik. A technika lényege itt is az, hogy átírjuk a fejben kialakult gondolat-lenyomatokat, amelyek folyamatosan az érzelmek útján manifesztálódnak. Ezek a megjelenések már képesek az anyagra is hatni, és ezáltal jönnek létre betegségeink, fájdalmaink, tudatalattinkra adó megmagyarázhatatlan reakcióink.

Több meditációs módszer is létezik a gondolat megreformálására, gyógyítására. Igazából azok a hatékony technikák, amik a tudat felszínére engedik az eltárolt gondolatokat, majd ezekre ítélkezés nélkül reagálnak, mindössze megfigyelik azokat. A semleges megfigyelő állapot képes törölni a korábban rögzült szerkezeteket és a helyére újat formálni. Ilyenkor megvan annak is az esélye, hogy egy újabb ítéletrendszer lenyomatát hozza létre, ezért inkább azt javasoljuk, hogy a felsőbb énünk tisztító fénycsóváját behívva konstatáljuk a történés tényét. Így működik a meditáció, a Germán Medicina, a ThetaHealing, és sorolhatnánk a további csodálatos technikákat, de bármelyiket is alkalmazzuk, elsősorban annak lényegét kell megérteni, hogy a gondolat milyen módon működik, és hogy hogyan lehet gyógyítani.

Zárszóként megmutatnám azt a mandala képet, amely egy beavatott bevonásával készült, aki a személyeket már mint rezgéskép látja, és képes róluk képet alkotni.

Jakab István – A gondolatgyógyászat című könyv szerzője

happy wheels 2 demo

Hozzászólás