A növények beszéde – Az információk hidegfúziós hatása növényre, állatra, emberre

Jakab István barátom egy jó cikket jelentetett meg az egyik természetgyógyász újságban a hideg fúzióról a közelmúltban, a növényeket illetően. Ezt kutatom évek óta. Tudományos kísérleteknek tettük ki, három független állami mezőgazdasági intézetben NÉBIH szakértők előtt. Az egy éves laboratóriumi jelentéseket megkaptuk. Teljes siker.

Jelentős terméshozam növekedés, permetezőszerek nélkül. A titokzatos ásványi anyag és a vitamintartalom növekedésének köszönhetően, az ízek is jelentősen javultak a zöldségeknél és a gyümölcsöknél. Sikerült megtalálnunk a közös nyelvet a növényekkel, amely segítségével a vissza tudjuk állítani náluk a nyomelem, vitamin készleteiket, még akkor is, ha a környezetből nem tudják ezeket felvenni. Ezzel jelentősen nő a védelmük a kártevőikkel szemben is.

A titok a hidegfúzió, vagyis az információkkal való szabályozás és nem az energiák és vegyi anyagok kényszere. A közös nyelv szavait, gondolatait Matrix Drops információs cseppekbe tudtuk tárolni és közvetíteni a növények, állatok és az emberek felé.

Úgy tudunk információkkal jelentős pozitív változásokat elérni, hogy az nem kerül semmi energiába. Ma a harc az energiákért folyik. Ez a gazdasági verseny egyik fő területe is. Nem kis meglepetés okoz ebből a harcból kiszállni, és mindezek nélkül eredményeket elérni. A természetből merített információk másik nagy előnye, hogy csak pozitív irányban képesek befolyásolni a természetet és így a mi emberi természetünket is.

Kovács-Magyar András előadása a II. VNTV Fesztiválon.

Hozzászólás