A Vízöntő-kori új Imák és a „Kozmikus Szövetségi Csillag” hatása az ember energetikai mezőire

Alexej Garass – a múltban gyógyító, jelenleg pedig a Szeklitova Larisza Alekszandrovna és Sztrelnikova Ludmila Leonovna által kapott Új Tudás/Ismeret terjesztője. Aki különféle egyéni kísérletekkel bizonyítja az Új Információk, a Vízöntő-kori új Kozmikus Imák és a “Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett vízre és az emberi aurára való hatásait. Például a Kozmikus Törvények alapján szerkesztett Új Kozmikus Imák hatása az ember aurájára.

Az Új Kozmikus imák és a „Kozmikus Szövetségi Csillag” desztillált vízre való hatása 600 km távolságból. A kísérleti vízpróbák eredményei előtte- és utána készített fényképekkel vannak alátámasztva. A képek mikroszkóp alatt készültek.

A „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett hatása a vízre. Az összes kísérleti vízpróba Németország laboratóriumában készült. Ezen kívül  más fényképekkel is alátámasztásra kerül a Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila által kapott Új Tudás fontossága.

Mi is valójában a „Kozmikus Szövetségi Csillag”? Hogyan fejti ki a hatását? Hogyan történik az amulett feltöltésének-beavatásának a folyamata? Létezik-e különbség a bizonyos speciális módszerrel feltöltött -beavatott „Kozmikus Szövetségi Csillag” amulett és a feltöltéssel-beavatással nem rendelkező amulett között?

Alexej Garass előadása az I. VNTV Fesztiválon.

Tolmács: Tótin Csilla

Hozzászólás