Teremtés – ahogy a ThetaHealing látja

Sokan hiszik azt, hogy a pénz rossz és amíg azt hiszed, hogy a pénz rossz, távol tartod magadtól. A ThetaHealingben a teremtés azon hiten alapszik, hogy lehetséges a fizikai valóságban alkotni a Teremtő Mindenség erejének működtetésével.

Szeretném figyelmedben ajánlani a 2017. május 6-án a Lurdy Házban megrendezésre kerülő VNTV Fesztiválon a 2-es teremben 11 órakor tartandó előadásomat, melynek központi témája a pénzteremtés.

A pénz mint eszköz ebben a világban nélkülözhetetlen, amivel fizetni tudsz a szolgáltatásokért, amik a kényelmedet és a fejlődésedet szolgálják. A pénz semleges energia, a gondolataid és a hozzáállásod teszi azt jóvá vagy rosszá a hited szerint. A ThetaHealing lehetővé teszi a hiedelmek megváltoztatását, és ezáltal a pénzhez való hozzáállásodat is, hogy a pénz szabadon, örömtelien és végtelenül áramoljon hozzád.

Ebben a 40 perces előadásban megvizsgáljuk a pénzhez fűződő viszonyunkat, hitrendszereinket, majd egy bátor jelentkezőn elvégzett rögtönzött egyéni konzultáció keretében megmutatom, hogy milyen gyors, azonnali és pozitív változások tapasztalhatók meg a ThetaHealing módszerével.

A ThetaHealing érzelmi hitmunka során a bőség kapcsán felmerülhetnek többek között olyan hiedelmek, mint „a pénz minden bűn eredete”, „minél többet keresek, annál többet költök”, „a társam mindig ellenem van”. Igyekszem megvilágítani Neked a jómód témáját a ThetaHealing szempontjából, és láthatod, hogy a ThetaHealing hogyan gondolkodik az anyagi jólétről, annak teremtéséről, és a pénzteremtés nehézségeinek hátterében meghúzódó korlátozó hiedelmekről.

Balogh Csilla előadása a II. VNTV Fesztiválon.

Hozzászólás