Amíg az önmagadhoz vezető technikákról, meditációkról csak olvasol, előadásokat hallgatsz, filmeket nézel, addig csak mentális, szellemi táplálékot adsz magadnak. Továbbra is csak az elméd élvezkedik, megy a szakadatlan agyalás, fejtegetés, elemezgetés, a találgatás, okoskodás. Az életed tulajdonképpen a fejedben játszódik és azon kívül, hogy testi szükségleteid, érzeteid és reakcióid vannak, nem sokkal vagy több, mint egy virtuális videojáték karaktere.

A VNTV filmműsorai kiváló mentális táplálékot nyújtanak azok számára, akik elindultak az ön- és a világ megismerésének útján. Egyetlen jó gondolat elindíthat, felébreszthet bennünk valamit, nézőpontjaink megváltozhatnak, elkezdhetünk másképp gondolkodni, de mindezt a gyakorlatban megélni, az átültetni az újdonságokat az életünkbe, változtatni, korántsem olyan egyszerű.

Az évente megrendezett VNTV nyári tábor konkrét tapasztalásokat ad, elvezethet a legmélyebb megértéshez és megéléshez, aminek a hatására életünk hatalmas lendületet vehet egy minőségibb, tartalmasabb, egészségesebb, tudatosabb, boldogabb lét megteremtéséhez.

Hozzászólás