Prófécia: Jóslat. Isten jövőre vonatkozó kijelentése.

Isten évek óta nem szól hozzám.
Mostanság, Isten szavától csendes éveimben a Tudattal foglalkozom. A mosttal. Legutoljára augusztus elején mutatta meg magát, kissé dühös kényszeredettséggel és váratlansággal az Úr. Mert kikényszerítettem. Nem volt más választása, ugyanis, meg kellett nyilvánulnia számomra. Igenis kikényszerítettem! Igaz teljesen öntudatlanul, extázisban. Tudom, ez sokaknak nem fog tetszeni, ez a kényszerítőzés, mint egyáltalán lehetséges reláció miközöttünk, viszont tetszik vagy sem Én tudom, hogy mi történt mert Én voltam ott.
A szobában, a tóparton. És ott volt az Úr is! Az egyik legerősebb Elohim!
Csodálatos volt!
Olyan körülményeket hoztam létre aznap délelőtt a horgásztanyánkon, hogy nem maradt más választása, meg kellett mutatnia egzisztenciáját és hatalmának Felsőbbrendűségét.
Az anyagi valóságnak nevezett információs – energia mezőben Széllé változott, belépett a mi, percepcionálható valóságnak nevezett illúzióvilágunkba és egy hatalmas erő lendületével rámcsapta a szoba ajtaját!
Durr!
Hát képzelhetitek mit éreztem az augusztusi mozdulatlan délelőtt forróságában!
Ennek az augusztusi Elohimi akciónak szeretném a jövőre vetített üzenetét itt kifejteni, nagyon tömören és röviden.
Ez a hatalmas kifejezetten maszkulin Teremtő Isten nem bírta el annak a tévedésnek létjogosultságát, hogy én azt hiszem, megtaláltam a Nagy Mozgatót XY személyében. Hogy meg van a nagy Alkotópárom kiben léte! Mert Nincs Meg! Mert ő az! És nem más! És az ő hatalma és ereje oly nagy, hogy BÁRMIKOR be tud lépni, át tud rezegni az anyagi atomok valóságába és Széllé (huzat) tud alakulni és bevághatja a nyitott ajtót, úgy, mint a katakombákban, ahol aztán nincs tovább menekülgetés! Egyszerűen csak megmutatta, hogy ki is az Úr valójában!
Hát Ő!
Aztán miután bevágta az ajtót, fensőbbségesen és hűvösen visszafordult abba a másik dimenzióba, egy finomabb Tudat szintbe.
Tudom, hogy sokan közületek azt hiszi váratlan nyári huzat volt, véletlenszerű esemény de ez nem igaz!
Ami az ajtó váratlan rám csapódása előtt történt az pont, hogy Tudatszint emelés volt részemről. Nem a vöröshagymát aprítottam épp a rántottához a nyári konyhába vagy valami ilyesmi.
Nem.
A Szent szobrocskákkal telezsúfolt szobában voltam. Buddha figurák, egyiptomi szobrocskák, rózsafüzérek.
Apám szobájában voltam!
És teljesen egyedül a tanyán.

Mit jelent mindez?
Mi ennek a ránk vonatkoztatható vetülete?
Tényleg nagyon röviden összefoglalva, átadhatóvá teszem most. (in brief)

• Elohim Van. Elohim Létezik.

• Olykor, ha közel emelkedünk hozzá, Ő is megteszi azt a lépést és felénk fordul. Közeledik és megnyilvánul. Felfedi magát, megerősíti bizonyosságunkat és bizalmunkat, teljes odaadásunkat az Úton. A belső ösvényen. Megerősíti ezt a mi gyönyörű kapcsolatunkat vele. Vele és az odaáttal. Az odaát lévőkkel. A végtelen világok Lényeinek szépséges birodalmával. Újra kötjük ilyenkor a kötéseinket.

• Ebben a totális devalvációs, szellemtelen és Szellemtelen modernizmusban, a dialektikus materializmus, totálisan elidegenedett Tárca-irodalom férc világában bizonyosságot ad a láthatatlan dimenziók és Tudatszintek létezéséről.

Én nem hirdetem az Urat!
Én csak TUDOM, hogy van.
Jelen van az életemben.
Most is figyel.
Nagyon szeretem.
Rajtam keresztül Ő biz nem üzen.
Nagyon keserű, ugyanis, tudod ?!
Tudtad, hogy az Úr keserű miattunk ?!
Nagyon elkeseríti ugyanis mindaz, amit tapasztal!
Miattunk. Emberek miatt. Amit a Föld bolygón globális kollektivizmusban, mint faj csinálunk, mert amit mi csinálunk az minden csak nem létrehozás, minden csak nem teremtés, alkotás.
Félreértés ne essék, nem kesereg.
Keserű. Az más.
Szóval nincs üzenet.
Mert a negatív reklám is reklám.
És mi egyáltalán nem érdemeljük meg, hogy felénk forduljon, hogy foglalkozzon velünk, hogy beszéljen hozzánk, hogy megnyilvánuljon mibennünk!
Hát ez van.
Én most így, ilyen vonatkozásban ennyit tudok csupán itt próféciákról mondani.
Köszönöm azért, hogy elolvastátok.

És én persze, mint ahogyan páran itt tiközületek is, fel fogunk szépen állni, páran csupán mert még mindig az össz. növekvő populációhoz viszonyítva irgalmatlanul kevesen vagyunk, (mint a GDP) szóval persze, hogy nem fogom feladni! Persze, hogy nem fogjuk feladni!
Hogy csinálni fogjuk!
Nem adjuk fel, na!
És persze, hogy meg fogjuk menteni a bolygót is, és a szenvedőket is, és fel fogjuk ragyogtatni a bennünk lévő alapvető tiszta, sugárzó Jóság és Szeretet minden sebet begyógyító, minden érző lény keserű könnyeit felszárító Rezonáló Fényét, itt a csodálatos és kecsegtető kvantum – korszak tündöklő derengésű, pírben égő hajnalán!

Szauter Dominika

Szauter Dominika – Mi a te Próféciád?

Mesélem a mesém | 0 Comments

Hozzászólás