Kedves nézőink! Oldalunkon karbantartási munkálatok folynak, ezért a videók lejátszásánál problémák lehetnek. Megértésüket köszönjük!

 

Miért nem akarja, miért nem tudja senki felkarolni az adósrabszolgákat? Mi áll valójában emögött az egész áldatlan állapot mögött? A devizahitel károsultak köztudottan egy központilag irányított csalás áldozatai, akikből bűnösöket akarnak csinálni. Van-e esély arra, hogy ezek a nyomorba juttatott emberek bármikor is megkapják a megfelelő kártérítést?

A devizahitelesek kálváriája csak az állatorvosi ló, egy fatális rendszerhiba. Jól példázza, hogy hogyan működik ez a rendszer, hogy hogyan erőlteti rá a hatalom a társadalomra az akaratát. Precedens értékű, hiszen ugyanez tapasztalható a társadalom egyéb területein is.

A hatalom visszafordíthatatlanul nem jó irányba halad és az emberek mögött egyáltalán nincs védőháló. „Csak akkor fognak megoldódni ezek a problémák, ha olyan politikai erők kormányoznak majd Magyarországon, akik végre megszüntetik a bíróságok és máshatóságok politikai irányítását biztosítva ezzel a lakosságnak a jogvédelmet a politikai túlhatalommal szemben, és hajlandóak felmondani a banki szférával megkötött a lakosságot kifosztó alkut.”

Dr. Ravasz László és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás