Kell-e mindenkinek az eget karcolni? Az életünk célja a végtelen? Vagy csak egyszerűen, boldog, meleg fészek biztonságában élni az életet… Mivé lettünk, a folyamatosan növekvő GDP szárnyalásától, ahonnan már nem látjuk, a tájat, a szülői házat, a szerető karokat, amik az ég felé nyújtóznak, ahol te szárnyalsz? De az ölelések nem érnek már fel hozzád, csak a szél metsző magányos susogása.

Hová akarunk eljutni? Nem kell feltétlenül eljutni sehová, ha békés boldog kiteljesedés az életünk. Ha feszít, rombol, akkor biztos fel kell tépni az ajtót, és megfejteni a hetedik szoba titkát… Mert addig nincs szabad szárnyalás… Lehet, hogy nem is az a cél… Csak a belső béke elérése…

Te vagy Isten, ahogy mi mindannyian, mivel az az energia, amit Istennek hívunk, a teremtés mögötti végtelen tudatosság energiája. Amikor gondolkodás nélküli meditáción keresztül hozzáférünk ehhez a tiszta tudathoz, akkor megnyitjuk magunkat a saját végtelen kreatív tudatosságunkhoz, amitől elválaszthatatlanok vagyunk. Mi vagyunk, és bennünk van.

JaKy?

Kell-e mindenkinek az eget karcolni? Kell-e mindenkinek az eget karcolni? Az életünk célja a végtelen? Vagy…

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás