Mi az a Transpersonal és miért van az embereknek szüksége ilyen típusú eszközre?

A Transpersonal egy emberi és spirituális fejlődést támogató eszközcsalád márakaneve. A tapasztalataim és az élet bebizonyította azt, hogy az embereknek a fejlődésük és az életük élése során kevés tamatikus, hatékony eszköz áll a rendelkezésükre, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy a mindennapi életük mellett ténylegesen meg tudjanak bizonyos szinteket ugrani. Mindegy, hogy ez csak egy képesség bővülés, vagy ha spirituális értelemben nézzük akkor, mondjuk úgy, hogy inkarnációs fejlődés. Ezen belül természetesen meghatározó, hogy ki milyen tudatossággal bír, de ha valaki szeretné támogatni az előrelépését, ami természetesen megjelenik a materiális életében is, akkor ahhoz kell egy fajta edzettség, egy szerkezet, egy metodika, egy temaitka, amellyel ténylegesen bővítheti a lehetséges tárházát. Ez alatt azt értem, hogy mindenki rendelkezik valamivel, amivel leszületetett és emberként elkezdett fejlődni, de ehhez képest van egy rejtett potenciál, ami a lehetséges kategóriát jelenti, és a cél, hogy ezt is tudja működtetni. Amikor az ember elvégez egy középiskolát, utána úgy tűnik, mintha felnőtt lenne, beáll az élet sorskerekébe, és onnantól kezdve elfelejti önmagát képezni. Nem olyan jellegű képzésre gondolok, hogy itt a társadalmi életben milyen fajta tudás kell ahhoz, hogy még a buszvezetés után egy repülőt is tudjak vezetni, hanem magának a lényünknek a képzéséről beszélek. Ez az eszköz ennek a fejlesztésére jó, és az élet sodrásában az erre való fókuszálásra nyújt tematikus segítséget.

Ajánlható-e a Transpersonal terápiás célokra azok számára, akiknek megreked az élete, akiknek nem feltétlenül továbbfejlesztésre, hanem komolyabb gyógyulásra, öngyógyításra van szükségük?

Igen, de az eszköz megközelítése alapjaiban más. A Transpersonal fejlesztő eszközöknek van egy közvetlen hatása és magának, ennek a hatásnak a következménye az, hogy terápiás jellegű oldásokat is végez közben az emberben. Nagyon egyszerű példa, hogy a betegségek területén – legyen az testileg megminősült betegség, vagy lelki tartalmú gátlások, érzelmek, különböző problémák -, igazából mindig a lélek tartalmáról beszélünk, vagy fogalmazzunk úgy, hogy a tudat és a lélek közti kapcsolati tartalom a meghatározó. Gyakorlatilag, ha fejlődünk, és egy megfelelő tematika mellett rendezzük a szerkezetünket, akkor ez automatikusan a lélek tartalmában is dolgozik. Ilyen szempontból alkalmazható terápiás célokra is, hiszen a következménye önmagában egy terápia. Ez azt jelenti, hogy azokat a folyamatokat, amiket beindít a lélekruhánkban, az auránkban, csakra szinten egy-egy élet aspektushoz is köthetünk. Ezeken a szinteken információval és energiával gerjeszti az ott lévő tartalmak feldolgozását és feloldódását mindamellett, hogy magát a szerkezetet is rendezi.

Neked személy szerint mit adott a Traspersonal?

Nekem szintugrásokat adott. Önmagában már az egy csodálatos szintugrás, hogy ez az eszköz leképeződhetett és megjelenhetett ebben a formában. A szintugrásokat pedig folyamatosan adja, hiszen már az eszközcsalád ötlete sem feltétlenül az én emberi agyam ötlete, hanem egy másik szintről, egy magasabb intelligenciától is érkezhet sugallat, vagy áramlás, ami által valami megkreálódik bennem, és én ezt lekonvertálva megjelenítem azt az ideát.

Ami nagyon fontos, hogy mi nem gondolunk, vagy hiszünk valamit – természetesen az ismeretlen felé haladva még igen -, hanem jól tudván azt, hogy a hitet fel kell váltania a tudásnak, a Transpersonal hatásait konkrétan be is mértük, hogy ne csak gondoljunk valamit, hanem meg is tudjuk mutatni azt, hogy ez a szerkezet pontosan mire képes, meg tudjuk jeleníteni annak valós működését. A szintugrások alatt azt is értem, hogy az eszköz a saját háztartásomat is rendezte, és alkalmazom is arra, hogy ha éppen olyan állapotba kerülök, akkor abban nekem segítsen. Ez az eszköz lehetővé teszi azt is hogy amikor az ember szerkezete rendeződik, akkor egy magasabb szintre emelkedhet, és a saját lelkével, a saját lélektudatosságával kapcsolatba lépve sokkal jobban áramolva élhet. Egy másik szintje pedig, amit nekem is nagyon felerősített, magát a csatornaságot, a médiumi tevékenységet.

Szerkesztette: Horányi Ágnes

Hogyan vezet el a Transpersonal az egészséges Önvalóig? – Devity Istvánnal beszélgetünk

3 Kérdés | 0 Comments

Hozzászólás