Mit üzenne a gyógyítóknak Jézus?

Amikor megszólítasz egy gyógyítót sokszor érkezik az a válasz, hogy Ők már az égiekkel kommunikálnak,a Mindenhatóval társalognak, és senkinek nem hagyják, hogy beleszóljanak magasztos dolgaikba….

A gyógyítás kontra pénz pedig örök konfliktus az életükben.

A gyógyítók nagy része ’’iparos’’ mester, és egy másik töredék próbálja mélységében megismerni mit is tesz valójában. Nem szeretnék mozgalmat, de aki kérte és rászorult, sokszor adtam ingyen a pirulát. Rengeteg gondolat recept meditációban érkezik és a célom, életfeladatom is: a feltétel nélküli szeretet folyamatos fenntartása, generálása.

Igen, a közértben én is fizetek. Figyelemre és említésre méltó, hogy megjelentek közöttünk már azok, akik fényből tudnak anyagot manifesztálni, mint Jézus. A tudatosság annyi, mint teremteni. A szeretetenergia minden létező alapja, nem csak a 3D-jé, hanem a magasabb dimenzióknak is. Úgy igyekszünk dimenziót váltani, hogy közben az anyagban kívánunk megvilágosodni. Nem egyszerű, de sokaknak sikerült.

A pénz kérdése. Arcátlannak tartom, ha egy tanfolyamért nagyon sok pénzt kérnek, hiszen az egész ügymenetnek nem sok köze van a jézusi elvekhez, inkább a luciferi fényhozók ügyosztályára emlékeztet. Hozzáteszem ezzel sincs semmi bajom, hiszen Istenben egyek vagyunk és ez részemről nem minősítés csak megfigyelés. Soha nem bántam meg, ha adtam és már sokaknak segített a közvetítés. Hála bárkinek, aki a tudáshoz és a képességhez hozzájuttatott!

Megkérdezném, mennyiben segíti a kezelést, ha egy tudatos, szeretett, teljes társunk végzi azt, vagy egy technikás iparos, akinek percre be van osztva a ’’rendelési ’’ ideje, majd dolga végeztével rohan egy orvosi kezelésre, eszébe se jutva, hogy magát kezelje?

A betegség soha sem gyógyítható, anélkül, hogy a beteg rá ne jöjjön milyen módon hozta létre és tartja fent a betegségét. A hit a gyógyulásban, és a kiváltó lelki ok felismerése nélkül nincs gyógyulás. Az egyensúly akkor szerezhető vissza, ha az belülről fakad. Bármi, ami kívülről érkezik, ideig-óráig tart. Ez a kérdéskör már nem minden esetben az adott technika gyakorlásának a kérdése…

Amikor kapcsolatteremtő aranycső vagy és közelítesz a másik testéhez és megérzed az energia áramlását, az a te valódi bizonyítványod. Akárhány segítőt megfigyeltem, egyik se csinálta egyformán. Mehetsz újabb és újabb drága csőpolírozásra, de a lényegen nem tud semmiféle újabb technika alapvetően változtatni.

Ahogy több év távlatából visszanézek, az újabb és újabb képzések nem szólnak másról, mint annak hitnek a pótlásáról, hogy egy vagyok a Teremtővel és bármikor csatlakozhatom hozzá. A szeretetenergia pénzért nem adható és vehető, mert az ami pénzért van, azt hívjuk prostitúciónak. Hálásan köszönöm az Úrnak, hogy megtehetem, hogy szükség esetén pénz nélkül is segítsek, csodálatos eredményekkel. Elfogadom természetesen, ha pénzt kértek, de hogy levegyétek másokról a gatyót… Krisztus ehhez mit szólna?

Nézzetek magatokba: „LOVE IS NOT FOR SALE” Kedveseim! Tanulság az, hogy minél többet adsz, annál többet kapsz! Jó, hogy egyre többen vagytok Fényhozók!

Jakab István

Kategória: Üzenet

Hozzászólás