A legcsodálatosabb napom lenne amit valaha megélhettem! Tükröt tartanék a lelkem elé és megadnám mind azt a világnak ami szerintem hiányzik belőle, a szerethiány, felébredés erre a más világra amiben én is élek, boldogság áramoltatása, őszinte feltételnélküli szeretet, mert ezeket sokan nem látják és nem is akarják! Ebbe a tükörbe csak az mer belenézni akinek nincsen takargatni valója vagy nem látja tisztán a dolgokat és más a meglátása az életről. Őszinte tükör ami a valóságnak hitt dolgaikat mutatja az embereknek.

Az első lépésem amellyel ezt a napot kezdeném a hála lenne ezért a csodálatos napért is! Minden embernek küldenék telepatikus úton egy üzenetet, hogy mondják el minden ismerősüknek, családtagjaiknak hogy mennyire szeretik és miért. Biztosan nem értenék, hogy mi történt velük. Megkérném őket tegyenek a mai napon minél több jót, amennyit csak tudnak, adjanak magukból többet a világnak. Anyagilag is mérlegeljenek őszintén, adjanak a rászorulóknak, segítsenek a szegényeket, hogy megtapasztalják mennyire jó adni, mert van aki ezt nem is tudja.

Ezután felhívnám a leg kedvesebb barátomat, hogy töltse velem a napot. Biztosan igent mondana. Elmondanám neki ma csak csodás dolgokat fogunk csinálni az emberiség megsegítésére! Ő lenne az első aki jönne és segítene, mert szerintem fontos, hogy összefogjunk.

Dr. Szemerey István aki a Nyelvek háborúját is írta a legjobb lelki barátom és vele dolgoznék ezen a napon. A rezgésünk teljesen együtt rezeg őszinte és tiszta szívvel viseltetik a világ dolgai iránt.  A többi ismerősöm is biztosan jönne, mert nagyon szeretnek és bíznak bennem, hogy amit teszek, az csak jó lehet.

Elmondanám nekik, hogy ma megmentjük az emberiséget saját maguktól, ez lenne a fő mottó. Hiszen sokan vannak akik nem is tudják mennyien szeretik őket ezért az önbizalmuk nincs a helyén. Nem bíznak semmiben. Az ismerőseik is hasonló rezgéssel vannak, madarat tolláról, embert barátjától. Igaz ez a közmondás.

A tudatába küldeném minden embernek:
– A megmentést az őszinteséggel kezdeném! Ma senki nem hazudhat!
– Az irigységet bezárnám egy dobozba.
– Alázat lenne mindenkiben. Ezzel sok haragot lehetne megszüntetni.
– Adnék mindenkinek annyi pénzt, amennyire szüksége van. Semmivel sem többet, mert akkor mindenki egyenlő lenne.
– Az éhezőknek enni adnék, hogy mindig legyen elegendő
– A betegeket meggyógyítanám és megtanítanám nekik hogyan gyógyuljanak! Persze a lelki betegségeket meg oldják magukon.
– Az erőszakot száműzném a tudatból.
– Szeretetet tennék mindenki szívébe, mert akkor ezt a sok fájó dolgot, cselekedetet elkerülhetjük.

Az én napom ezzel telne a barátaimmal közösen örülnénk ennek a sok jónak ebben a világban. Közös hála meditációval zárnánk a napot. Hiszen akiben a szeretet lakozik csak jó lélek lehet és hittel mindent sikerre vinnénk.

A kérdésekre válaszolva a következőket mondanám: Mit gondolok arról, hogy a többi ember mit tenne?

Szomorú lennék, mert a világunk tele van irigy, gonosz, és szeretet nélküli emberrel. Biztosan sokan pénzt szereznének maguknak, sokan spejzolnának is. Hitük nincs magukban és alázatuk sincs.  Visszaélések lennének a szerelmi kapcsolatokban is. A szabad akaratot figyelmen kívül hagynák saját önzőségük miatt. Sokan vannak így már most is, a mágiákra gondolok.

Mi lenne a történése a napnak? Szerintem nagy káosz lenne. Mindenki keveredne és sokan bánatosak lennének az események miatt. Mindenki mást akar elven. Nem véletlen a rendező elv! Nincsenek véletlenek ebben hiszek és tudom hogy mindennek meg van az oka.

Hányan maradnának életben? Azt hiszem a fél emberiség oda lenne. A most is dúló háborúk miatt és az erőszak tombolna. Milyen esélye lenne arra, hogy a többi ismerősöm  is velem akarná tölteni a napot? Biztosan tudom, hogy akiket megkérnék, hogy töltse velem a napot azok itt lennének mellettem. Csupa jó emberrel vettem magam körbe, akikben a szeretet munkálkodik. Bízom bennük és ők is bennem.

Ha be pillanthatnék valami titokba mi lenne?  Az akhasa krónika. A helyes út miatt. A szellemvilágban jártas vagyok és tudom, hogy a megszállók és egyéb teremtmények befolyásolnak minket embereket, akár a gondolataink felett is uralkodnak. Mit gondolok az emberekről?  Szerintem most kezdenek ébredezni, jobban figyelnek a belső hangjaikra ezáltal sokkal nyitottabbak is.

Persze vannak olyanok is akik, ha látják sem hiszik el a változásokat másokon akik kezdenek ébredezni. A betegeim akik hozzám járnak sokkal nyitottabbak a szellemi tanításokra, beszélgetésekre. Sokan elgondolkoznak azon amit magukban felfedeznek, hiszen mind annyian tanulunk folyamatosan.

Köszönöm ezt a lehetőséget, hogy meg írhattam. További sikeres magas rezgésű műsorokat kívánok! Áldás!

Lénárt Szigeti Katalin. Muciboszi

Lénárt Szigeti Katalin: Az én napom

Mesélem a mesém | 0 Comments

Hozzászólás