Ma már sokféle szempontból lehet látni, hogy milyen módon manipulálják az emberiséget, ennek az egyik formája a táplálékunkon keresztül működik. A másik a mentális programozás, ami már a bölcsödében, óvodában és iskolákban elkezdődik és folytatódik a mainstream médiákon és hollywoodi filmeken át, amelyekkel tökéletesen kialakítják azt a gondolkodásmódot, azt az embertípust, ami a rendszert szolgálja. Ezt már nagyjából átlátjuk, érezzük, és aki ki akar lépni ebből, annak meg van a lehetősége arra, hogy ne egyen olyan táplálékot, amivel mentálisan befolyásolják, ha lehet, ne oltassa magát, inkább olvasson, és ne az internet vagy a tv előtt üljön.

De hogy is működött ez a középkorban?

Az biztos, hogy ugyanúgy szükséges volt az, hogy az embereket mentálisan programozva akár arra is rávegyék, hogy megöljék a saját szomszédjukat gyereküket, ha Istenük úgy kivánja.

Különféle egyházak működtek ebből a célból. Hetente minimum egy alkalommal beült a nyáj a padsorokba, és speciális mantrákkal és illatokkal  alfha, theta állapotba hozták a hívőket, és megmondták nekik, hogy milyen életet éljenek, mit fogyasszanak, kit támogassanak, ki az ellenség, ki a barát, mi a bűn, mennyiért vehet bűnmegváltó cédulákat, hogy kell  pontosan félni az Istent. Mindenről beszéltek, csak arról nem, hogyan működik az isteni szeretet.

Valahogy a szeretet nem a mátrix legfontosabb motiváló része. Most nem a szirupos szappanoperákról beszélünk, hanem arról az igazi, feltétel nélküli szeretetről, ami a valódi isteni kinyilatkoztatásokban van jelen.

A mátrixra mindig is óriási szükség volt, onnantól fogva, hogy a rabszolgákat nem bezárva, vasra verve tartották. Már mentális bilincseket kellett rájuk tenni, erre tökéletesen megfelelt a vallás. Így éltünk több száz éven keresztül, mindaddig, amíg a villanypásztor, a manipulált élelmiszerek nem tudták az isteni csodát, az embert egy homályos tekintetű zombivá süllyeszteni.

Na kérem, mindent tudunk, mindent látunk. Akkor mi a megoldás?

Aki azt hiszi, hogy erre majd törvényeket hoznak, és ez a “probléma” világszerte megoldódik, és majd mostantól megretten a háttérhatalom és elszalad, hogy majd a bankok visszaadják az ellopott pénzt, az nagyon téved.

Ezt a rendszert nem lehet kívülről megváltoztatni. Nem várhatod el a korrupt politikusoktól, hogy olyan törvényeket hozzanak, hogy a te érdekeid védjék. Hazugság az alkotmány, hazugság az egyházak, az oltások, az ételeink, és minden, amibe görcsösen kapaszkodunk és hiszünk.

A megoldás mi  vagyunk, te, én, ő, aki egyszerűen nem veszi és eszi tovább a mátrix zombisító cseppjeit, nem eszik glutamátos táplálékot, nem issza a barna üdítőt, nem szedi a gyógyszereket, nem oltatja magát, tudatosan él, minden pillanatban éber a gondolataival, kordában tartja az ítéletrendszereit, megtalálja a kapcsolatot a felsőbb énjével, és elhiszi, hogy Isten nem csinált selejtet. Ebből adódóan ő sem selejt, és teljes odaadásban, megadásban engedi meg a felsőbb énjének, hogy átvegye az irányítást. Egy villanásra megváltozik az élete. Már nem nézi az agymanipuláló média “remekeit”, a pénz istensége helyett egy teljesen más mentalitást vesz fel.

Abban a pillanatban, hogy ez megtörténik, a rendszer belülről változik meg, ezt nevezzük úgy, hogy a mátrix harisnyáján felszaladnak a szemek. Egyre többen ébrednek, és aki nem ébred, az kipusztul. Akik még mindig a gyógyszerektől és a kemoterápiától várják a gyógyulást, azok számára semmilyen jó hírem sincs. Bármilyen módszerrel gyógyíttathatod magad, ha nem jössz rá, hogy mit hoztál létre mentálisan önmagadban a félelmeid és a gondolataid, táplálékaid által, akkor semmiféle gyógykezelés nem tud rajtad segíteni.

Ettől fogvai Te vagy a megoldás. Felfogod, hogy minden, ami a testedben kialakult betegségszinten, annak te magad vagy az okozója. A mentális programozásunk révén minden programunk, amely nem a harmóniában és a békében tart, kémiai anyagokat hoz létre a testünkben. A Mengyelejev táblázat teljes spektrumát képesek vagyunk létrehozni, nem véletlenül működik a homeopátia is ebben az irányban, és minden más, ami arra épül, hogy az emberi szervezetet kémiai anyagokkal módosítják, manipulálják.

De ki is a fő manipulátor?

Én vagyok a saját testemben. Én hozom létre azokat a mérgeket, amelyek utána megbetegítik bármelyik szervemet, májamat, epémet. Amikor rájövök arra, hogy ezeket a mérgeket én hoztam létre, akkor arra a módszerre is rájövök, hogy tudom ezt közömbösíteni. Ráébredek az isteni erőre, ami bennem van, és képes vagyok létrehozni a változást.

Ezért mondom, hogy a változást csak belülről lehetséges, és nemcsak társadalmi, hanem egyéni szinten is.

Először pedig az egyénnek kell megváltoznia.

Nem várhatjuk el sem a politikai pártoktól, sem a felszentelt prófétáktól, mesterektől, táltosoktól, hogy majd ők elhozzák neked a megváltást, mert te vagy a magad megváltója.

Így legyen és így is van.

Jakab István

Megérkezett a megváltó

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás