Kedves nézőink! Oldalunkon karbantartási munkálatok folynak, ezért a videók lejátszásánál problémák lehetnek. Megértésüket köszönjük!

 

Gyermekeink még emlékeznek a Fényre, még meg van a kapcsolatuk a „láthatatlan” világgal, a tiszta szeretettel. Különösen szerencsések azok a gyermekek, ahol a szülők tudatosak erre és támogatják a gyereket, hogy a valódi Önmagukkal való kapcsolatot soha ne veszítsék el. Azok a legboldogabb gyermekek, akiket nem nevelnek át, hanem engedik tisztán megélni azt, akik ők valójában, amire ténylegesen születtek.

Milyen hatással van egy gyermekre, ha a szülei felébredettek? Ártalmas-e, vagy kiváltság egy olyan családi környezet, ahol a szülők mélyrehatóan foglalkoznak a létezés kérdéseivel, akár úgy, hogy megkérdőjeleznek mindent, amiben élünk?

Lehet-e nagyobb áldás és gondviselés mind a szülő, mind pedig a gyermek számára, ha a gyermek már kiskorában felébred a hamis, hazug világból és a tiszta boldogság állapotába kerül? Ne találgassunk, kérdezzünk meg inkább egy ilyen csodában élő gyermeket!

Ha már a saját életünk nem számít, vagy félrement, a gyermekeinkért mindent, ami csak lehetséges, tudatos szülőként meg kell tennünk!

Samu Rebeka és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás