Ne megúszni akard az az életed, hanem éld!

Hogyan telnek a mindennapjai egy tudatos életet élő nőnek? Hogyan tudja megtartani a tudatos életmódját egy olyan világban, ahol mások erre nem feltétlenül kíváncsiak, sőt a körülmények és a környezet sem támogatja ezt? Fenntartható-e egy ilyen tudatos életmódváltás a négy falon kívül is?

Azt mondják, hogy a tudatos életmód egy divatos hóbort, egy new age üzlet. Döntsd el te magad, hogy melyikre áldozol inkább, az egészségedre, egy minőségi életre, vagy esetlegesen a betegségedből való reménytelen kilábalásra? A jelenlegi környezet, a mérgező élelmiszerek, a szellemi szemét, amivel bombáz bennünket a világ, mellette egy teljességgel bizonytalan egészségügyi ellátás jelentősen megnehezíti az egyéni túlélési esélyeinket. A megelőzés még soha nem volt ilyen fontos, mint napjainkban, hiszen a társadalomtól semmilyen segítségre nem számíthatunk.

Rengeteget segíthet egy a korát meghaladó regény, ami a jelen korunk kíméletlen valóságában mutatja be, hogy hogyan működik ebben az idejét múlt, berozsdásodott rendszer hétköznapjaiban a tudatosság, ami bemutatja, hogy az életünkben semmi sem történik hiába, megértést nyer minden és átélhetjük, hogy milyen érzés, amikor életünk puzzle darabkái egytől Egyig a helyükre kerülnek.

Mörk Leonóra és Horányi Ágnes beszélgetése.

Hozzászólás