A „ Most „hatalma

Itt az idő, hogy megalkossam életem filmjét, ami Oszkár díjat érdemel! Gondolhatnák az embertársaink, hiszen egoharcokat vívnak mindennap saját magukkal. Amikor elindultunk a lelki fejlődésünk útján mindenki tökéletesre szerette volna az életcéljait teljesíteni, szeretettel, alázattal.

Biztosan hibáztunk bizonyos életfeladatok megoldása közben, van, aki be ismeri és van, aki nem. Bátorság kell ahhoz, hogy emberi hiányosságainkkal szembe nézzünk és ezt másoknak be is merjük vallani! Ez az igazi hitelesség, minden tudást, tapasztalatot megosztani azokkal, akiknek szükségük van erre. Őszintén, szeretettel segíteni másokat a meg szerzett tudásunkkal.

A földi utunk utolsó órájában számos hiányérzet kerülhet előtérbe, amit nem tettünk meg, vagy nem mertük megtenni. Félelem és önbizalom hiány az ami vissza tart minket embereket a boldogságtól. Elfelejtettük azt, hogy merjünk álmodni, elrugaszkodni a valóságtól, tehát a Most-ot nem éljük meg! Én most más állapotba hozom magam és megírom nektek mit tennék, ha lenne egy „arany órám”!

Lassan kinyitom a szemem. Itt vagyok a földi menyországomban újra! Hála érzése járja át a szívemet. Igen…. Újra kezdhetek valami jót tenni értetek, megmutatni mit hoztam magammal. Mennyi mindent másképpen fogok csinálni. Fogadkozok. Amit elrontottam helyre hozok, mindent megteszek érte. Hogyan kezdjem?

Van annyi időm? Mennyi időm van? Mit is mondtak nekem? Ki mondta? Már magamba beszélek? A belső hangom mondja, tudom. Csak nem hallgatunk rá, ezért utólag beugrik, hogy egy pillanatra gondoltunk rá, de azonnal száműztük gondolatainkból. Pedig elkerülhettünk volna üres köröket, mert oda jutunk vissza ahonnan indultunk, lehet volt benne ledolgozandó feladat, de az is lehet újabb karmát vettünk fel magunknak.

Hiányzó kockák…

Mindig arról álmodtam, hogy megírom a saját könyvemet, amiben megosztom veletek a megélt tapasztalataimat a túlvilággal, hogy minél előbb felébredjetek ti is. Mind ezt napló formájában, amiben feladatok és ébredési technikák vannak. Látom most a könyv borítóját is, ami könyv alakban előttem van a könyvesbolt kirakatában! Csodálatos érzés, ami hálával és békével tölt el engem. Boldog vagyok, hogy megcsináltam. Köszönöm.

A másik fontos hiányzó kocka, az anyaság. Nem éltem meg igazán.. Többet kellett volna a 4 gyermekemmel lenni. Kevés film jelenet van az én filmemben a családommal. Tudom, ezt nem lehet visszahozni, de ebben az állapotban mindent lehet határok nélkül tenni. Itt most megteszem, elviszem őket koruknak megfelelően nyaralni, kirándulni, hogy több közös élményünk legyen. Az idő fogalma itt nem kvantumfizika, bele lettünk nyomva egy megfelelési családmodellbe, ahol mindkét szülő sokat dolgozik a megélhetés miatt. Mivel itt és most minden valóság, azonnal törölném az aggódást anyagi szinten a filmemből. Sokáig nem tudtak lenyomni a hatalmi rendszerek, mert felébredtem időközben és a fontossági sorrend megváltozott a filmemben.

A következő kocka

A hivatalos ügyeimet tologattam, mert azt gondoltam megtehetem…. Tévedtem. Ezt a sok kellemetlenséget elkerülhettem volna. A mai filmemben mindent azonnal rendezek, mert itt élünk és itt is vannak szabályok amit be kell tartani. „Add meg ami a Királynak jár, akkor te is megkapod ami jár.” Nyugalom és béke.

Az én filmem javított kockái így néznek ki a most-ban.

Mi ebből a tanulság?

Tedd meg most!!!!

Bocsáss meg magadnak, amiért ezt eddig nem tetted meg. Ez nehéz lesz, hidd el.

Mondd el mindenkinek, akit szeretsz, kérj bocsánatot, ha megbántottad. Mit veszítesz, ha megteszed? Nem kapsz fekete pontot! Viszont a lelkedben béke, hála érzése lesz. Ez által az önbizalmad is helyére kerül, mert megetetted, kijavítottad az életed filmkockáit. Lehet statiszták is kellettek hozzá, hogy sikeres legyél, de magad érted el.
Légy önmagad a film forog tovább……

Lénárt-Szigeti Katalin: Mi az életed valóságos filmje?

Mesélem a mesém | 0 Comments

Hozzászólás