Miben vagyunk a legjobbak?

Nem mindenki teheti meg, nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy drága, minőségi táplálékot vegyen magának. Szintén nem fog tudni mindenki saját kiskertet üzemeltetni és ott megtermeszteni az egészséges betevő falatját. Még a termesztéshez beszerezhető magokban sem lehetünk már biztosak.

A szervezetünktől nem tudunk minden egészségtelen adalékanyagot távol tartani, ezért azon túl, hogy fokozottabban odafigyelünk arra, hogy milyen minőségű étellel kínáljuk magunkat és azt milyen mértékletességgel tesszük, sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanunk a belek tisztítására. A belek rendszeres és gondos kitakarítása az immunrendszer karbantartásához nélkülözhetetlen. Nemcsak akkor kell erre odafigyelni, amikor már az igénytelen minőségű, emészthetetlen és mérgező élelmiszerekkel telítettük és eltömítettük a bélrendszerünket, hanem folyamatosan gondoskodnunk kell a beleink tisztításáról!

Hogyan lehet a bélbolyhokat megtisztítani a lerakódásoktól? Mivel tudjuk megkönnyíteni szervezetünk egészséges működését, a bennünk felhalmozódott, a szervezetünk számára terhes és káros anyagoktól való megszabadulást? Mire figyeljünk, ha nincs lehetőségünk úgy táplálkozni, ahogy az a testünk, az egészségünk számára a legjobb lenne?

A videóban elhangzott termékek megvásárolhatóak a Viva Natura webáruházban: www.vivanatura.hu

Szabó Nikolett és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás