A szabadságharc oroszlánjai?

Ma a szabadságharc oroszlánjai azok a társaink, akik meghaladták önnön korlátaikat, átlépték komfortzónáikat és többé már nem a rendszer rabjai.

Hogyan működik együtt két fogalom, ami látszólag ellentétes?

Egyrészt hirdetjük az egyéni megvilágosodás, felemelkedés programját, aminek a végeredménye, hogy a megtisztult és emelkedett rezgésszinten élő emberek átalakítják a saját környezetüket, és egy idő múlva ezek alkotják az új életteret. Az összefogás-összefonás szemléletmódja nem kíván különösebb magyarázatot, az emberiség történelme számos példát jegyzett föl. A jelenlegi szituációban viszont csak azok között működhet hatékonyan, akik már túljutottak egyéni megtisztulásuk lépcsőfokain, már képesek összefogni a közös feladatért, egy olyan ügy érdekében, ahol már le kell mondani egyéni vágyaikról, jogaikról, kiváltságaikról. Ezt úgy képesek megtenni, hogy a feladás nem kérdés többé számukra. Ők már nem a félelem verbuválta, gyűlölködő, hangos hadsereg tagjai, hanem tökéletes megfigyelők, aktív cselekvők.

A média kétélű fegyver, segítségével a félelem rabjainak elméjén tudjuk tartani a bilincset, de ugyanezen a csatornán keresztül az ébredni vágyóknak is el tudjuk küldeni a szabadságharc oroszlánjainak ébresztő üvöltését.

Jakab István

A szabadságharc oroszlánjai?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás