A Teremtőnk egy “isteni” program, vagy egy távoli civilizáció életvetőmag kombájnja?

Az ember biorobotnak született, vagy volt élő teremtett Isteni állapota is? Amikor kicsit mélyére tudunk ásni a jelenlegi kutatásoknak, rá kell döbbenünk, hogy bár nem beszélnek róla, de már ma is folyik élő anyag gyártás klónozás, biorobot előállítás.

A hatalmát féltő ember természetesen ezzel a technikával klónhadsereget fog építeni, mert látja, hogy mára már a rabszolgák ébredeznek, és nem hajlandók tökéletes mátrixlakókként működni. Semmi baj, kapcsoljuk ki az individuumot, az élő programozott biomassza végrehajtja az utasításokat, programozható, mint egy számítógép. És most jön a nagy kérdés, hogy aki bevetette az emberi létezést a Földön az életet teremtett, vagy egy máig is ismeretlen biorobot DNS képletét oltotta be a földi szerves anyagba?

Amikor UFOkról beszélünk ezek a távoli civilizációk képviselői, vagy ugyanúgy szervesrobotokat küldtek távoli civilizációk felkeresésére?
Végső kérdés, hogy mi az evolúciónk csúcsa? Fejlődésünk révén megalkotjuk mi is a programozható, lelketlen, élő drónokat és szétszórjuk spóráinkat az univerzumban, vagy ráébredünk arra az isteni szerepre, ami működteti az univerzumot? Mi lenne ez? A szeretet energiájából született ember és a szeretet energiájával fenntartott létezés a világegyetemben.

Dienes István és Jakab István beszélgetése.

Kategória: Ezotere-fere
Címkék:

Hozzászólás