PreFood – Élőflórás oltókultúra házi joghurt, kefir készítéséhez

A PreFood termékcsaládba tejsav kultúrákat, hasznos baktériumokat, valamint prebiotikumokat, valamint egyéb természetes eredetű összetevőket tartalmazó olyan oltókultúrák, illetve tasakos kiszerelésű porok tartoznak, amik segítségével otthoni körülmények között magas csíraszámú, élőflórás tejtermékek készíthetők.

A laktózmentes tejhez kifejlesztett változatokkal – laktózmentes tej használata esetén – az elkészült tejtermék is laktózmentes marad.

Miért olyan közkedvelt ez a joghurt?

  • 5 könnyű lépésben házilag elkészíthető;
  • Praktikus, mert könnyen tisztítható, jól mosogatható (gépben is) befőttes üvegben történik az érlelés, melyet szükség esetén könnyű pótolni;
  • Könnyű időzítés: az Érlelő Ház fedelén beállíthatod az érlelés befejezésének idejét, így bármikor, amikor rápillantasz, azonnal látod, hogy mikor kell a befőttes üveget a hűtőszekrénybe helyezni;
  • Egyszerű, mert az Érlelő Ház szigetelése pontosan azzal a hővezető képességgel rendelkezik (szigetelő képesség), mely lehetővé teszi, hogy a különböző baktérium fajok a számukra legoptimálisabb hőfokon induljanak szaporodásnak.

A PreFood élőflórás oltókultúrák kefir, és házi joghurt készítéshez megvásárolhatóak a Viva Natura webáruházban.

Vidákovics Attila és Bell Barbara bemutatója.

Hozzászólás