A szentek milyen parfümöt használnak?

Az emberiség rövid úton megtanulta, hogy mik azok a mérgező ételek, amelyek fogyasztása akár halált is okozhatnak a számukra, ugyanakkor még ma sem akarjuk tudomásul venni, hogy a negatív gondolataink ugyanolyan fertőzők, gyilkosok, mérgezők, mint a gyilkos galóca, vagy a kórokozó vírusok és baktériumok.

Ha a környezetünkben valakinek fertőző betegsége van, akkor elfordulunk tőle, védőmaszkot veszünk fel, miközben a negatív gondolataikkal és a kimondott szavaikkal szemben védtelenek vagyunk.

Ez utóbbiak ugyanúgy fertőzik a bennünk lévő életet, mint egy mérgező étel.

A kimondatlan és kimondott gondolat kémiai anyagokat termel, amely a testünknek mindig azon pontjára hatnak, amelyek azokra a gondolatokra reagáló szerveink, mint például a harag, az elfojtott düh szerve, a máj.

Ez a biologikus gondolkodás, amiről már sokat tudunk, csak még azt nem voltunk hajlandók megtanulni, hogy a gondolataink kordában tartásával, illetve a kontrollálatlan ítéletrendszereink leépítésével, képesek vagyunk gyógyulni és gyógyítani.

Ezek az ítéletek nem feltétlenül a kontrollált tudatban generálodnak, hanem mélyen elrejtve, a tudattalanban, ami nem más mint egy automata gépfegyver, aminek a ravaszán nem a mi ujjunk van.

Csak a “meggondolatlanul”, kimondott, vagy a kigondolt gondolat felfogását követően próbáljuk értelmezni ítéleteink súlyát és forrását. Ez olyan, mint egy ismeretlen vakfolt a létezésünkben, amiről sok esetben nem is tudunk.

Tudomásul kell vegyük, hogy a bennünk élő trilliárdnyi baktérium minden szavunkra odafigyel, és azokat a törzseket tartjuk életben, amelyet a gondolataink által létrehozott kémiai anyagok támogatnak.

Minden olyan életet elpusztítunk magunkban, ami nem azonosul a mi életfelfogásunkkal, gondolatainkkal. Ebből adódik, hogy azok a társaink, akik a magasabb rezgésű boldog-boldog állapotban léteznek, olyan vidám baktérium törzseket éltetnek testükben, amelyek folyamatosan szerotonint termelnek. A bélagy által termelt boldogsághormonok stimulálják az agyat. Kialakul egy kétirányú információáramlás. Ez a rendszer folyamatosan termel kémiai anyagokat. Ez határozza meg a jelenlét minden pillanatában a lelki, fizikai állapotunkat, rezgésszintünket, egyszóval az életminőségünket.

Valóban nem mindegy, hogy mocsár szagát, vagy a ”szentek rózsaillatát” árasztjuk magunkból! Biológiai szinten ezek az életet támogató törzsek, képesek az élelmiszerekben lévő káros anyagokat úgy átalakítani, hogy ezek építsenek, támogassanak, bennünket. Felülírják a lehúzó táplálékok negatív energiáját hatásait. A bekorlátozó hitrendszerekre, félelemforrásokra ugyanez a rend-szer vonatkozik.

Jakab István
Ébredő
Részlet a Gondolat gyógyászat című hamarosan megjelenő könyvemből.

A szentek milyen parfümöt használnak?

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás