A Notre-Dame a 0-ás kilométerkő

Néhány órával később kigyulladt Jeruzsálemben az Al-Aksza mecset. Az kisebb tűz volt, eloltották. (Nekik még van hitük, s így ebben a középponti minőségben kevésbé sérültek, mint mi). Párizsban az ‘Isten ujja” torony pont a centrális helyre zuhant, a hit középpontjára és azt sértette meg legjobban, felhívva a figyelmet arra, hogy azt kell leginkább újjáépíteni. És a tetőt, az Istennel való kapcsolatot, mert az az, míg az alapzat a földdel, a középső tér a mindennapi élettel kapcsolódó szimbólum.

A Franciaországban történtek nemcsak Franciaországnak szólnak. (Ha nem értik meg, Kaló szerint Világégés is jöhet, a fekete Hold kvadrátban áll a Szaturnusszal.)

De akkor éjjel az a néhány ezer ember, aki ott állt, térdelt, bizony imádkozott és énekelte az Ave Mariát. Ezt a jelentős jeladást megérdemelte ez a világ, amelyik hivatkozik európaiságunkra, ami csupa materializmus, globalizmus, pénzuralom, csalás, hazugság. Meglátjuk, képesek-e megérteni, hogy nem a templomot, hanem saját lényegünket kell újjáépíteni.

Dr. Prof. Szász Ilma

A Notre-Dame a 0-ás kilométerkő

Üzenet | 0 Comments

Hozzászólás