Tényleg működik a pszi-sebészet?

Az emberiség nagy felfedezéseit kezdetben mindig hitetlenkedve fogadják az emberek, és ezek közül is van olyan, ami az átlagosnál többeknél veri ki a biztosítékot. Ilyen a távol-keleti természetgyógyászat, ami valamiféle titokzatos bioenergetikával végez testfelbontásos, vágás és vér nélküli műtéteket.

Mennyire valóság, vagy merő szemfényvesztés csupán az, ha egy szupergyógyító vér nélkül megnyitja a testet és abban beavatkozásokat végez? Megnyílik a test, vagy nem nyílik meg? Valóban történik beavatkozás és esetleg egy kis művért használnak a kívánt hatás elérése érdekében? Miféle energiák dolgoznak ilyenkor? Mérhető-e bármiféle energia? Mi van a placebo hatással? Dr. Egely György, dr. Miriszlai Ernő, Kiss József Zsolt és Jakab István annak idején gondoltak egy merészet és útra keltek egyenesen a Fülöp-szigetekre, Manilába, hogy utána nézzenek, hogy mennyi ebből a valóság?

„Én nem hiszek semmiben. Én mérek. És ha a méréseim bizonyítanak valamit, akkor sem hiszek, hanem akkor már tudok. Nincs mellébeszélés.” – Dr. Egely György

Dr. Egely György, Kiss József Zsolt és Jakab István beszélgetése.

Hozzászólás